Champions League: Optakt til onsdagens kampe i Gruppe F


Bayern München 1.18, uafgjort 6.75, Lille 14.50

På papiret ligner det en relativt nem kamp for Bayern. De tyske giganter er flyvende i toppen af Bundesligaen og kom tilbage efter choknederlaget til Bayer Leverkusen med sejre over Kaiserslautern og Hamborg SV. Klubbens Champions League-sæson har dog budt på en blandet pose bolsjer. Bayern tog en imponerende sejr over Valencia, før man tabte til BATE og senest fik en sejr i Frankrig. Det resultat efterlod Lille i bunden af Gruppe F uden et eneste point.

Bayern har scoret tre mål eller flere i ikke færre end otte tilfælde i denne sæson og burde være for stor en mundfuld for Les Dogues. Sats på, at værterne scorer i begge halvlege til 1.70 eller på handicap -1 til 1.58. Bayern har også holdt clean sheet 11 gange i alle turneringer, så odds 1.75 på, at Lille ikke scorer, ligner god værdi.

Bastian Schweinsteiger, Thomas Muller og Toni Kroos kom alle på måltavlen i sejren over HSV i weekenden, hvilket bekræfter at Bayern er en stor trussel fra midtbanen. Kroos, der har et frygtindgydende langskud, er værd at pege på til odds 3.00 som målscorer. Hos Lille er midterforsvareren Aurelien Chedjou en trussel på dødbolde. Han giver odds 24.00 som målscorer.

Resultattip: Bayern 3-0 Lille (12.00)


Valencia 1.25, uafgjort 6.00, BATE 12.00

Roberto Soldados flotte hattrick gav spanierne en vigtig sejr i Hviderusland i sidste måned, og Valencia vil have troen på at kunne gøre arbejdet færdigt på Mestalla. Mauricio Pellegrinos tropper lader til at være kommet tilbage efter en sløv start på sæsonen og har vundet seks af deres seneste otte kampe i alle turneringer. BATE's sæson er gået den anden vej: Efter en storslået stime på 18 kampe som ubesejret (inklusiv sejre over Lille og Bayern) er holdets form styrtdykket.

BATE vil forsøge at lukke af defensivt, så under 2.5 mål til odds 2.25 ligner en god mulighed. Det samme gør et "nej" til, at begge hold scorer. Det giver odds 1.65. Er du på udkig efter højere odds, så overvej Uafgjort/Valencia HT/FT til 4.50.

Soldado er uden tvivl manden, man skal holde øje med hos Los Che, og han giver odds 3.30 som første målscorer onsdag aften. Den brasilianske angriber Jonas spiller som regel en smule tilbagetrukket, men giver fornuftig værdi med odds 2.50 som målscorer.

Resultattip: Valencia 2-0 BATE (6.50)