Champions League: Optakt til onsdagens kampe i Gruppe G


Celtic 10.00, uafgjort 5.30, Barcelona 1.30

Neil Lennons mandskab vil være desperate efter revanche på hjemmebane, efter at skotterne var meget tæt på at få point med hjem fra Camp Nou. Celtics resultater har ikke været imponerende siden det 1-2-nederlag. De har mistet point mod Kilmarnock og undee United i den hjemlige liga. Barcelona har derimod haft styr på tingene. Den uafgjorte kamp mod Real Madrid for en måned siden er fortsat det eneste eksempel på tabte point i denne sæson.

Mens Celtic var tilfredse med at stå langt tilbage på banen mod catalanerne på udebane, så bliver det forventet af holdet, at der bliver budt på offensiv fodbold foran hjemmebanetilhængerne. Det vil sikkert føre til en mere åben kamp, der vil passe gæsterne godt. Barcelona/Barcelona HT/FT til odds 1.86 giver mening, og det samme gør 2.15 på over 1.5 mål i første halvleg. Det bedste spil af dem alle er nok handicap -1 til Barca til odds 1.86.

Cesc Fabregas har været målfarlig på det seneste og ligner et godt bud på en målscorer til odds 2.70. Lionel Messi scorede ikke mod Celta Vigo lørdag, men giver odds 7.00 på at score tre mål eller flere. Hos de skotske mestre giver Giorgos Samaras 7.75 på at score sit andet mål i lige så mange kampe mod Blaugrana.

Resultattip: Celtic 1-3 Barcelona (11.50)

Benfica 1.55, uafgjort 3.90, Spartak Moskva 6.50

Spartak kæmpede sig til en 2-1-sejr over portugiserne i en af de mest spændende kampe i Runde 3, men russerne vil få problemer med at følge op med endnu en sejr i Lissabon. Ørnene har været i fin form på det seneste i den hjemlige liga, hvor man har vundet de seneste fire kampe uden at indkassere så meget som et enkelt mål. De rødklædte lader til at være kommet på fødderne igen efter at have mistet midtbanespillerne Axel Witsel og Javi Garcia.

Det er som regel en god idé at spille på, at begge hold scorer, når Spartak er involveret. Det er i hvert fald sket i holdets seneste seks kampe i Champions League. Benfica er blevet bedre defensivt på det seneste, men odds 1.78 er godt. Kampen tilbyder også gode muligheder ud i kortspillet. Maxi Pereira vil sandsynligvis stå over for den snu og hurtige Aiden McGeady, og der gives odds 2.75 på, at Benfica-spilleren får et kort i løbet af kampen, mens oddset er 4.50 på den temperamentsfulde Bruno Cesar.

På målscorermarkedet afhænger meget af, hvem der starter inde. Hos værterne vil både Lima (2.30 på at score) og Oscar Cardozo (2.35) være gode spilobjekter, men kun én af dem vil sandsynligvis være i start-11'eren. Hos gæsterne er odds 18.00 på, at Dmitri Kombarov finder nettet, alt for højt. Han var oprindeligt venstreback, men han opererer ofte på midtbanen og har et farligt skud fra distancen.

Resultattip: Benfica 2-1 Spartak (8.50)