Champions League: Optakt til onsdagens kampe i Gruppe H


SC Braga 3.25, uafgjort 3.20 Manchester United 2.25

Braga gav United et chok, da portugiserne bragte sig foran 2-0 på Old Trafford. Værterne kæmpede sig dog tilbage og vandt på dramatisk vis. United har ganske rigtigt fået maksimumpoint i gruppen indtil videre, men Braga tog fra England med æren i behold, og Sir Alex Ferguson vil have stor respekt for dem.

Jose Pesero dygtige unge mandskab har vundet alle sine fire kampe mod engelske hold på hjemmebane, og i det lys er oddsene ret gode.

Hvis man på nogen måde kan regne med den seneste kamp mellem de to hold, så har vi en målrig oplevelse foran os. Sats på over 3.5 mål til odds 2.95.

Bragas brasilianske angriber med det jordnære navn Alan har gang i lidt af en indian summer i Portugal. Den 33-årige sydamerikaner nettede to gange inden for de første 20 minutter på Old Trafford og har odds 9.00 på endnu en gang at åbne målscoringen.

Chicarito, der scorede sejrsmålet i det omvendte opgør, starter sandsynligvis inde ved siden af Robin Van Persie i angrebet for United. Sats på, at den Lille Ært scorer i løbet af kampen til odds 2.95.

Resultattip: Braga 2-2 United (12.50)

CFR Cluj 2.55, uafgjort 3.35 Galatasaray 2.70

På papiret ligner det en lige kamp. Men med hjemmebanefordel og en god mulighed for at kvalificere sig videre i turneringen for første gang nogensinde er Cluj favorit til at vinde mod et Gala-hold, der blot har fået ét point i sine første tre kampe.

Det point kom i sidste runde i den omvendte kamp i Istanbul, hvor tyrkerne så usikre ud på den gennemblødte bane og kun sikrede sig uafgjort på grund af et sent mål fra Burak Yilmaz. Han har odds 3.20 på at gentage kunststykket.

Cluj er velorganiseret, robust og i fin form under Pasolo Sergio. Det er også værd at bemærke, at Gala ikke har vundet på udebane i Europa i næsten 10 år.

Holdene har kun scoret i alt fem mål i Champions League indtil videre, så regn med en kamp med få mål. Spillet på under 1.5 mål til odds 3.35 ser godt ud.

Resultattip: Cluj 1-0 Galatasaray (8.75)