Champions League: Optakt til Real Madrid vs. Manchester City


Real Madrid 1.65, uafgjort 3.75,  Manchester City 5.25

Champions Leagues gruppespil begynder med et brag klokken 20:45 i aften, hvor de forsvarende mestre fra verdens to stærkeste ligaer støder sammen i den spanske hovedstad. Manchester City, mestrene fra den engelske Premier League, besøger de spanske titelindehavere Real Madrid i det umiddelbart mest fascinerende møde i Champions Leagues premiererunde i nyere tid.

Form:

Værterne Real Madrid kommer ind til kampen efter deres værste start i La Liga i et årti. Lørdagens 0-1-nederlag til Sevilla var det andet nederlag i fire kampe, og selvtilliden har yderligere fået et hak nedad efter Jose Mourinhos kommentarer efter kampen, hvor han kritiserede sine spillere for manglende vilje og koncentration.

City derimod er begyndt, hvor holdet slap i sidste sæson, og holdet er ubesejret i Premier League indtil videre. Roberto Mancinis mandskab har endnu ikke ramt topformen, men holdet har fået de nødvendige resultater. Joe Hart & Co. har dog stadig til gode at holde clean sheet efter deres første fire kampe.

Nøglespillere:

Real Madrid - Rygter om uro i lejren har floreret, og Cristiano Ronaldo har været genstand for hård kritik i de seneste uger, især på grund af Los Blancos' mangelfulde start på sæsonen. Den portugisiske angriber gemmer dog ofte det bedste til de store kampe. Ydermere vil han helt sikkert nyde at skabe kaos i Citys rækker med tanke på fortiden i United.

Manchester City - På det tilsvarende tidspunkt sidste år var Carlos Tevez i gang med et større opgør med sin boss efter en episode på bænken i Citys nederlag til Bayern München. Men hans status som Mancinis førsteangriber i aften markerer en vigtig forbedring i deres forhold, og argentineren vil være opsat på igen at træde ind på den største scene. 

Det siger trænerne:

"Det, jeg ved om Man City, er, at de har rigtig gode spillere, og at det er et stærkt hold. Det, der bekymrer mig i øjeblikket, er, at jeg ikke har et hold..." - Jose Mourinho, Real Madrid.

"Real Madrid er et af de bedste hold i verden, og Ronaldo er en af de bedste spillere. Det ville være glimrende for os, hvis de lod ham blive hjemme!" - Roberto Mancini, Manchester City.

Spil på målscorerne: 

Sandsynligheden for at Cristiano Ronaldo finder netmaskerne gør, at hans odds - 4.00 på første målscorer og 1.70 på mål i løbet af kampen - fremstår uindbydende. Kig andetsteds for god værdi. Den kommer i form af Mesut Özil. Den 23-årige playmaker skylder et mål i klubregi efter sine tre for Tyskland i løbet af landskampspausen. Han har odds 16.00 på at blive første målscorer i aften.

Hos City kan det også betale sig at kigge lidt ud over det åbenlyse - også med tanke på usikkerheden omkring, hvem der vil spille sammen med Carlos Tevez i angrebet: Aguero, Balotelli eller Dzeko. I stedet for at risikere dine penge på at løse den gåde, så bør man kigge nærmere på holdets målfarlige midtbanees Yaya Toure. Den opportunistiske ivorianer er i målform og vil udnytte sine chancer mod de gamle fjender fra Barcelona-tiden. Roberto Mancini har for vane at kaste den kontrollerende midtbanespiller fremad på banen i den sidste halve time, hvilket gør Toures odds 18.00 som sidste målscorer i kampen til et yderst fristende tilbud.

Citys jomfrurejse ind i Champions League endte smertefuldt sidste sæson. Men jeg tror, at holdet har lært af det, og at de vil udnytte mulighederne mod det, der kan være et skrøbeligt Madrid-hold i aften. Real har dog alt at bevise, og deres rygge er mod muren. Jeg er ikke i tvivl om, at de vil kæmpe hårdt.

Det tyder alt sammen på et fascinerende og meget underholdende møde. Jeg satser på resultatet 2-2 til det meget fine odds 14.00. Du kan med fordel også sikre dig ved at spille på City til 3.85, hvor du får pengene tilbage, hvis kampen ender uafgjort.

Bonusvæddemål: 

De to klubber kan meget vel være giganter i deres respektive ligaer, men har blot haft et clean sheet tilsammen i denne sæson. Og med tanke på de mange offensive talenter kan jeg godt forestille mig, at der kommer rigeligt med mål. Så sats på, at der bliver scoret flere end 3.5 mål til odds 2.55.

Sandsynlige startopstillinger: