Champions League: Optakt til semifinalen Bayern München-FC Barcelona


Så er det nu, det gælder i Champions League! Kun fire hold er tilbage, og første del af den ultimative Spanien-Tyskland-dyst spilles tirsdag aften, når Barcelona rejser til München for at møde Jupp Heynckes spændende hold. Det tegner til at blive en medrivende kamp mellem to klubber, der begge foretrækker at spille offensiv fodbold.

Unibets spillere tror på Bayern-sejr tirsdag aften. 66 pct. af indsatserne er indtil videre sat på hjemmeholdet til odds 2.10, mens 14 pct. tror på uafgjort til odds 3.55, og blot 20 pct. sætter deres lidt til Barcas stjerner. Flest tror på Messi som målscorer samt resultaterne 2-1 og 1-2.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Begge hold har afgjort tingene hjemme i ligaen (Barcelona er på sikker vej mod mesterskabet, og Bayern har allerede sikret sig mesterskabet i Tyskland), hvilket betyder, at de to trænere har haft rig mulighed for at give de bedste spillere pause. Lionel Messi bliver sandsynligvis klar til kampen, og derfor starter Cesc Fabregas, der scorede igen i weekenden, sandsynligvis på bænken.

Mario Mandzukic er i karantæne, hvilket nok betyder, at Mario Gomez for en sjælden gangs skyld starter i angrebet hos sydtyskerne. Han vil ikke kunne tilbyde den samme arbejdsradius som kroaten, men er en bedre afslutter.

Form

Mens Bayern cruisede forbi Juventus i kvartfinalen, skulle Barcelona bruge udebanemål for at gøre det af med PSG. Begge hold har dog været ret overlegne i de hjemlige ligaer: Bayern har en målscore på +75 i Bundesligaen, mens Barcelona har holdt Real Madrid et godt stykke bag sig med relativ lethed.

Målscorere

Gomez (odds 2.65 som målscorer) er det åbenlyse valg hos værterne; han vil trives med Bastian Schweinsteiger, Thomas Muller og Franck Riberys kreative evner. David Alaba er et større sats til odds 5.75, men kan vise sig at forgylde de mere dristige spillere med sine langskud, og så sparker han også straffe. Hos Barcelona giver Messi 7.00 som minimum dobbelt målscorer, mens David Villa giver odds 7.50 som sidste målscorer.

Odds & vurdering

Begge hold vil gå efter at kontrollere spillet, og selvom Bayern vil gøre alt for at holde Barca fra at score udebanemål, så ser det solidt ud at satse på, at begge hold scorer til odds 1.65. Bayern bør vinde kampen til odds 2.15, men det er en semifinale, der først bliver afgjort i returkampen på Camp Nou.

Resultattip: Bayern 2-1 Barcelona (9.50)


Klik her for at spille på tirsdagens semifinale mellem Bayern og Barca hos Unibet