Champions League: Optakt til semifinalen Borussia Dortmund-Real Madrid


Borussia Dortmund spillede ikke op til sit bedste i kvartfinalerne mod Malaga, men sejren i returkampen gjorde, at tyskerne nu er klar til at spille om en plads i finalen i Champions League. Det vil være den første siden sejren i finalen i 1997 over Juventus. Real Madrid har for længst givet op i La Liga og koncentrerer sig nu fuldstændigt om at vinde sin 10. pokal i den stærkeste klubturnering på kloden.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Klopp har ikke mange tvivlsspørgsmål, eftersom Hummels er klar til at spille i forsvaret, hvor han spiller i midten sammen med Subotic. På midtbanen er hverken Bender eller Kehl i optimal form, og derfor starter Sahin sandsynligvis inde. I angrebet spiller Lewandowski som altid.

Mourinho har alle sine spillere til disposition bortset fra Marcelo, der blev skadet i lørdags i ligakampen mod Betis. I stedet for brasilianeren spiller Coentrao, mens midterforsvaret udgøres af Pepe og Varane. Bag ved Higuain, der er blevet foretrukket frem for Benzema som spydspids, spiller Cristiano Ronaldo, Özil og Di Maria, der prioriteres i start-11'eren frem for Kaka.
 

Form

Borussia Dortmund  vandt lørdag 2-0 hjemme over Mainz, hvilket konsoliderede klubbens andenplads i tabellen. Holdet lader til at være i god form, og i de seneste uger har Klopp ikke roteret meget.

Mous Real er også godt kørende, og i weekenden vandt Los Blancos 3-1 over Betis på Bernabeu. La Liga bliver i øjeblikket brugt af Real Madrid som en måde at holde sig i form på, så man kan yde bedst muligt i sæsonens vigtigste turnering: Champions League.
 

Indbyrdes opgør

De seneste opgør mellem de to klubber ligger ikke langt tilbage, da de var i samme gruppe i den igangværende Champions League. Her var det Borussia, der imponerede mest med 2-2 på Bernabeu og en 2-1-sejr i Tyskland. I sidste ende snuppede Klopps tropper førstepladsen og efterlod Real på andenpladsen.
 

Odds & vurdering

Onsdag aften forudser vi en meget lige kamp, og det reflekteres også i oddsene. Hjemmesejren giver odds 2.65, mens udesejren til Mou & Co. kaster odds 2.55 af sig. Uafgjort bliver betragtet som det mindst sandsynlige resultat med 3.50.


Klik her for at spille på semifinalen mellem Dortmund og Real hos Unibet