Champions League: Optakt til Shakhtar Donetsk-Chelsea


Shakhtar Donetsk 2.45, uafgjort 3.30, Chelsea 2.85

Roberto Di Matteos mandskab kom godt tilbage efter den skuffende indsats i den uafgjorte hjemmekamp mod Juventus i premiereopgøret, da man skilte FC Nordsjælland ad i Parken. Shakhtar, der har samlet massevis af Champions League-erfaring sammen i løbet af det seneste årti, vil dog være en meget større udfordring. Mircea Lucescus brasiliansk inspirerede mandskab fik uafgjort i den seneste kamp i Torino og sætter en ære i at give Europas største klubber problemer på klubbens hjemmebane.

Med tanke på at begge hold er potente i angrebet og en smule sjuskede i defensiven, er der god værdi i at spille på over 2.5 mål til odds 2.00. Er man lidt mere forsigtig, kan man spille på, at begge hold scorer til odds 1.72. Hvad angår resultatet, så ser ufgjort mest attraktivt ud, selvom Chelsea helt sikkert vil tiltrække nogle spillere med 2-tallet til odds 2.00, hvor man får pengene tilbage i tilfælde af uafgjort.

Er man mere til de højere odds, bør man overveje at spille på, at Shakhtars Henrikh Mkhitaryan scorer i kampen. Armenieren har scoret seks mål i sine seneste otte kampe for klub- og landshold, og han har odds 3.90 som målscorer. Hos Chelsea giver den formstærke Juan Mata 4.50 på at åbne scoringen - det samme gør makkeren på midtbanen Oscar.

Resultattip: Shakhtar 2-2 Chelsea (15.00)