Champions League: Optakt til tirsdagens kampe i Gruppe A


Dynamo Kiev 2.60, uafgjort 3.35  Porto 2.65

Disse to rutinerede Champions League-hold sørgede for en fascinerende gyserkamp med fem mål for to uger siden på Estadio Do Dragao, hvor Porto vandt 3-2 takket være et sent mål fra den nye målmager Jackson Martinez.

Den colombianske skarpskytte kom til klubben som afsløser for landsmanden Falcao i sommers og har siden sørget for et mål per kamp i sin nye klub. Sats på, at han bliver første målscorer til odds 6.50.

Porto har maksimumpoint i Gruppe A og er også flyvende i den portugisiske liga, men der er ikke mange sværere udekampe end denne, og Kiev - med en sejr i tre kampe indtil videre - vil være desperat for at holde sine kvalifikationshåb i live på eget græs.

Der er grund til at forvente en tæt affære, hvor ingen af holdene ønsker at tabe. Men det store antal angrebstalenter, der er i kampen, betyder, at der med stor sandsynlighed vil komme mål.

Resultattip: Kiev 1-1 Porto (6.75)

Paris St Germain 1.15, uafgjort 7.40  Dinamo Zagreb 17.50

Folk forventede, at værterne, PSG, ville cruise gennem denne gruppe, efter at klubben havde brugt vanvittige summer på nyindkøb i sommer. Indtil videre er det også gået ok med seks mål ud af ni mulige. Men mens Porto sætter farten i Gruppe A, så er Carlo Ancelottis hold tvunget til at vinde denne kamp.

Zagreb er uden point efter tre kampe og blev slået 0-2 af PSG på sin hjemmebane takket være mål fra Menez og Ibrahimovic. Jeg må sige, at de ligner lam på vej til slagtning før denne kamp.

Zlatan har som forventet været fortræffelig for det franske hold, siden han kom til fra Milan. Sats på, at den store svensker bliver første målscorer til odds 3.00, når hans hold klarer paragrafferne i sikker stil på Parc De Princes.

Resultattip: PSG 4-1 Zagreb (19.00)