Champions League: Optakt til tirsdagens kampe i Gruppe A


PSG 2.10 Uafgjort 3.40 Porto 3.40

De to overlegne førerhold i Gruppe A står over for hinanden i Byernes By i en kamp, der afgør, hvem der tager førstepladsen. Porto, der før kampen er et enkelt point foran franskmændene, er umiddelbart det mest formstærke hold. Portugiserne er fortsat ubesejret i den hjemlige liga og har på eksemplarisk vis håndteret tabet af Hulk i sommer. På trods af sine massive udgifter til spillerindkøb har PSG skuffet og har blot vundet tre af sine seneste otte kampe. Odds 1.72 på 2X på dobbeltchancen ser fornuftigt ud.

Zlatan Ibrahimovic er forståeligt nok favorit til at åbne scoringen med odds 4.50. Svenskeren, der har scoret 13 mål i 12 ligakampe siden skiftet fra Milan, er den største stjerne i parisernes angreb, som ikke mangler kreative profiler. Det kan dog være smartere at satse på Lucho Gonzales, der har scoret to mål i sine seneste fire kampe for Porto. Han giver hele odds 8.00 som målscorer.

Resultattip: PSG 1-2 Porto (12.50)

Dinamo Zagreb 3.45 Uafgjort 3.50 Dynamo Kiev 2.05

Group A's prygelknabe, Dinamo, vil forsøge at redde en smule af æren, når holdet tager imod næsten-navnebror Dynamo. På trods af kvalerne i Champions League fungerer sagerne udmærket i den hjemlige liga for Zagreb-holdet, der fører den bedste kroatiske række. Dynamo derimod har mistet pusten i Ukraine. Umiddelbart er det bedste sats at sige "nej" til, at begge hold scorer til odds 2.10. Det spil ville være gået hjem i hver eneste af Dinamos seneste seks kampe og i syv af Dynamos seneste otte kampe.

Med dette faktum in mente (begge hold har i mange tilfælde ikke fundet nettet og har dermed ikke kun lavet clean sheets!) er det vanskeligt at sætte penge på målscorermarkedet. Ideye Brown (2.70 som målscorer) er en trussel hos ukrainerne, men det bør blive en kamp med få mål.

Resultattip: Dinamo 0-0 Dynamo (12.50)