Champions League: Optakt til tirsdagens kampe i Gruppe C


Milan 2.10, uafgjort 3.30, Malaga 3.50

I det, der lader til at blive en af rundens største kampe, drager Malaga til San Siro med sine maksimumpoint i bagagen. Den spanske klub har indtil videre været den største overraskelse. Holdet har holdt tre clean sheet og imponeret med sit nydelige offensive spil. Milan har været en del mindre overbevisende, men vil være fyldt med selvtillid efter sin 5-1-sejr mod Chievo lørdag aften.

På trods af Malagas solide forsvar vil Milan regne med at kunne score på hjemmebane. Med tanke på at Rossoneri kun har holdt buret rent to gange i sæsonen, ligner væddemålet på, at begge hold scorer, det bedste sats i denne kamp. Oddset på uafgjort frister også, mens over 3.5 mål (3.30) er en anden mulighed.

Stephan El Shaawary har været i forrygende form for Max Allegris mandskab på det seneste, hvor han har scoret i sine seneste tre kampe. Javier Saviola, den unge stjerne Isco og altid ungdommelige Joaquin er de bedste bud på målscorere hos udeholdet.

Resultattip: Milan 2-2 Malaga (15.00)

Anderlecht 2.65, uafgjort 3.30, Zenit Skt. Petersborg 2.60

Denne kamp, der er en af ugens mindre profilerede opgør, er en must-win for begge klubber. Anderlecht er bundhold i Gruppe C med blot ét point under bæltet, mens Zenit kun har klaret sig en smule bedre og har sluppet tre mål ind mod både Malaga og Milan. Hjemme i ligaen kører det dog glimrende for begge hold, hvilket kunne tyde på, at problemet er manglende Champions League-klasse frem for dårlig form.

Oddset på Zenit som sejrsherrer frister, når man tænker på, at russernes hold indeholder en del mere star-quality end Anderlechts. Alternativt kan man tage uafgjort ud af ligningen og satse på Zenit, hvor man får pengene tilbage i tilfælde af X til odds 1.84.

Den brasilianske angriber Hulk er ude med skade hos Zenit, men holdet har stadig massevis af spillere, der er i stand til at finde nettet. Angriberen Alexandr Kerzhakov (6.50 som første målscorer) er den primære trussel, men Roman Shirokovs godt timede løb gør ham til et godt sats på at score i kampen til odds 5.00. Hos værterne har Tom De Sutter (3.05 som målscorer) banket fem mål ind i sine seneste to kampe.

Resultattip: Anderlecht 1-2 Zenit (11.00)