Champions League: Optakt til tirsdagens kampe i Gruppe D


Manchester City 1.38, uafgjort 4.85 Ajax 7.50

Det er knal-eller-fald for Man City, når de tager imod Ajax på Etihad tirsdag aften. Premier League-mestrene har kæmpet for at overføre succesen i den hjemlige liga til den store europæiske scene, hvor man i denne sæsons Champions League blot har fået ét point ud af ni mulige.

Ajax beviste derimod for to uger siden, at det er et hold, man skal tage seriøst. Hollænderne kom tilbage i kampen og spillede City ud af brættet i Amsterdam i en 3-1-kamp, som må have efterladt Roberto Mancini stærkt frustreret over sit holds præstation.

Siem De Jong skilte sig ud som Ajax' primære måltrussel, og han giver odds 4.00 som målscorer, mens Citys dødboldsekspert Alexandr Kolarov giver odds 16.00 som første målscorer - tiltrækkende odds må man sige.

Hjemmebanefordelen vil dog betyde meget i denne kamp, og de seneste år har City skabt sig lidt af et fort på Etihad. Sats på hjemmeholdet, og overvej at spille på over 2.5 mål til 1.50.

Resultattip: City 2-1 Ajax (8.50)

Real Madrid 1.44, uafgjort 4.40 Borussia Dortmund 7.00

Los Galacticos er værter mod Jurgen Klopps dynamiske Dortmund-hold på Santiago Bernabeu og kan se tilbage på tre overbevisende sejre i træk i den spanske liga. Det er, som om nederlaget i Dortmund for nylig gav Jose Mourinho et tiltrængt wake-up-call, for holdet har virkelig spillet godt siden da.

Hvorom alting er: Dortmund viste sit værd med den fortjente 2-1-sejr over Real, og tyskerne vil ikke have overdreven respekt for deres værter i en af Europas store fodboldkatedraler.

En uafgjort vil være et fint resultat for begge hold. Det er en situation, der altid er farlig, når man vil satse på sejr til et af holdene. Sørg eventuelt for at få pengene tilbage i tilfælde af uafgjort.

På målscorermarkedet bør man overveje udeholdets spidsangriber, Robert Lewandowski, der giver odds 10.00 på at score på hovedstød i kampen.

Resultattip: Real Madrid 1-1 Borussia Dortmund (9.25)