Champions League: Optakt til tirsdagens kampe i Gruppe D


Real Madrid 1.32 Uafgjort 5.00 Ajax 9.50

Med ikke færre end 11 point op til Barcelona i La Primera gennemgår Real en svær tid i øjeblikket. Rygterne svirrer om José Mourinho og Cristiano Ronaldos fremtid, og det kan meget vel være et godt tidspunkt at møde det spanske hovedstadshold for den hollandske danskerklub. Ajax har haft mere at skulle have sagt i Gruppe D, end de fleste havde forudset, og man bør overveje at satse på, at Amsterdam-holdet går til pause med uafgjort til odds 2.80. Et andet godt spil kunne være at satse på Ajax-sejr til generøse 1.90, hvor udeholdet starter med to mål.

Cristiano Ronaldo (3.20 som første målscorer) er altid i fokus hos kongeklubben, men Karim Benzema har også været knivskarp i Europa i denne sæson. Franskmanden har odds 5.00 på at score først og 2.10 på "bare" at score. Hos Ajax kan du satse på, at Siem de Jong føjer et mål til de to, han scorede i Manchester. Han har odds 4.00 som målscorer.

Resultattip: Real Madrid 3-2 Ajax (17.00)
 

Borussia Dortmund 2.10 Uafgjort 3.50 Manchester City 3.35

Champions League-drømmen er for andet år i træk et overstået kapitel for Manchester City efter gruppespillet, men der er stadig rigeligt at spille for tirsdag aften i det tyske. En sejr vil sandsynligvis give englænderne en plads i Europa League - en turnering som Roberto Mancini insisterer på, at holdet er parat til at deltage i. De forsvarende Premier League-mestre står dog over for en svær opgave mod et Dortmund-hold, der ikke har tabt i over en måned. Oddset på uafgjort ser fristende ud, og det samme gør 1.50 på, at begge hold scorer: Dortmund har kun holdt clean sheet i to af holdets seneste 15 kampe.

Carlos Tevez så skarp ud i Citys uafgjorte kamp mod Everton i lørdags, og argentineren giver odds 8.00 som første målscorer. Hos værterne er den elektriske Marco Reus (2.55 som målscorer) og den dødbringende Robert Lewandowski (2.40) begge gode spilobjekter. Mario Götze har også været i fin form de seneste uger og har odds 11.50 på henholdsvis at score kampens første eller sidste mål.

Resultattip: Dortmund 2-2 Man City (12.50)