Champions League: Optakt til tirsdagens kampe i Gruppe F


BATE 3.40, uafgjort 3.40, Valencia 2.15

Valencia har givetvis en betydelig europæisk erfaring og er et meget mere etableret navn end BATE, men ser man alene på formen, så er værterne et rigtig godt "value-bet" tirsdag aften. Fremragende sejre over Lille og Bayern München har ført hviderusserne til tops i Gruppe F og givet dem en god chance for at nå til knockoutfasen for første gang.

Valencia har heller ikke været dårlige, og holdet vandt over Lille og pressede Bayern, men en tur til Minsk er en drilsk udfordring. Ud over Bayern har klubber som Milan og Juventus været ude af stand til at vinde på Stadyen Dynama, hvilket tyder på, at den lange rejse og det kolde vejr kan have noget at skulle sagt. Selvom BATE-sejren er fristende, kan det være klogt at satse på hjemmeholdet og sørge for, at man får sine penge tilbage i tilfælde af uafgjort. Her gives et fremragende odds på 2.40.

Angriberen Vitali Rodionov har scoret i begge BATE's kampe indtil videre, og han vil gå efter at gentage bedriften mod det spanske hold. os Valencia scorer midtbanespilleren Sofiane Feghouli masser af mål, og han kan også være et spil værd.

Resultattip: BATE 2-1 Valencia (12.50)


Lille 7.00, uafgjort 4.20, Bayern München 1.47 (19.45 kick-off)

Det franske hold er stadig på jagt efter de første point i gruppen, men der er ikke meget, der tyder på, at det sker tirsdag aften, når formstærke Bayern kommer til byen. Ser vi bort fra choknederlaget til BATE, så har de tyske giganter en fremragende statistik pt., hvor holdet har holdt clean sheet i seks af sine seneste syv kampe og nærmet sig topformen i angrebet.

Med tanke på Lilles problemer på det seneste - hjemme såvel som i Europa - så er Bayern forståeligt nok favoritter. Odds 2.10 på at gæsterne fører ved pausen og ved kampens slutning, ligner et klogt spil ligesom over 2.5 mål til 1.85, når man kigger på de offensive valgmuligheder, der er til Jupp Heynckes rådighed.

Mario Gomez er fortsat ikke i start-11'eren, så det er sandsynligt, at den kroatiske angriber Mario Mandzukic starter i front for sydtyskerne. Han giver odds 4.00 på at åbne målscoringen. Bedre værdi er der i Tony Kroos (10.00 som første målscorer og 4.00 på at score i kampen), der scorede to flotte mål for Tyskland under landskampspausen.

Resultattip: Lille 1-3 Bayern (14.00)