Champions League: Optakt til tirsdagens kampe i Gruppe G


Spartak Moskva 2.85, uafgjort 3.30, Benfica 2.50

Spartak er traditionelt et stærkt hold hjemme på Stadion Luzhniki, men holdet er skidt kørende i øjeblikket og har tabt sine seneste tre kampe og seneste otte kampe ud af 15. Benfica er fint kørende i Portugal og har grund til optimisme, når de rejser til Moskva efter point i Gruppe G.

Det bedste spil i denne kamp vil være at satse på, at begge hold scorer. Det spil ville have givet dig gevinst i 12 ud af Spartaks seneste 13 kampe, og selvom Benfica endnu har til gode at score i Gruppe G, så har det portugisiske storhold, hvad der skal til for at skabe problemer for værterne. Odds 1.62 gør dig ikke rig, men det kunne være værre.

Den nigerianske angriber Emmanuel Emenike er i front for hjemmeholdet, og han er fyldt med selvtillid efter sine to mål mod Celtic. Odds 7.00 er godt på ham som første målscorer, ligesom odds 18.00 på at Dmitri Kombarov scorer i løbet af kampen. Russeren har scoret fire mål i sæsonen og udgør altid en trussel på langskud.

Resultattip: Spartak 1-1 Benfica (6.75)


Barcelona 1.08, uafgjort 11.00, Celtic 22.00

Celtic fik sin første udebanesejr i Champions League mod Spartak i sidste kamp. Det er et resultat, der har øget deres chancer for at snige sig med ind i knockoutfasen. Kan de fortsætte stilen på Camp Nou? Realistisk set ikke. Barcelona har måske slingret en smule på det seneste, hvor man er blevet presset af Spartak og Sevilla og har sluppet fire mål ind mod Deportivo La Coruña, men det er stadig kun Real Madrid, som har kunnet tage point fra holdet indtil videre.

Odds 1.08 på Blaugrana vil dog næppe friste særlig mange spillere, så vi må se os om efter bedre gevinster. Barcelona med en handicap på -2 appellerer mere til odds 1.65, ligesom 1.55 på at værterne vinder uden at slippe mål ind. En anden mulighed er at spille på resultatet. 3-0, 4-0 og 5-0 ligner de mest realistiske bud.

Lionel Messi er det åbenlyse valg på målscorermarkedet. Sats på, at han scorer tre eller flere til odds 4.00. Pedro var i sit es for Spanien i landssholdspausen og har odds 5.25 på at score det første mål mod Neil Lennons mandskab. Tror du på, at Celtic scorer i kampen, så vil Kris Commons nok være manden, du skal gå efter til odds 8.75.

Resultattip: Barcelona 4-0 Celtic (7.00)