Champions League: Optakt til tirsdagens kampe i Gruppe H


Manchester United 1.32, uafgjort 5.25, Braga 9.00

Efter at have floppet i sidste sæsons gruppespil vil United ikke tage let på nogen modstander i Champions League, og Alex Fergusons tropper fører pt. Gruppe H med maksimum point fra de to første kampe.

Kampen mod Braga vil være en hård udfordring, men mens portugiserne er skarpe i angrebet, har de lukket fire mål ind i deres seneste to udekampe.

Begge hold ligger på tredjepladsen i deres respektive ligaer, og hjemmebanefordel og dagsform vil afgøre meget. Derfor bør United blive en for stor mundfuld for Braga.

Robin Van Persie vil sandsynligvis sprede skræk og rædsel i gæsternes forsvarsrækker. Hollænderen er begyndt i United, hvor han slap i Arsenal i sidste sæson, og han har indtil videre scoret seks gange for sin nye arbejdsgiver. Sats på, at han scorer kampens første mål til odds 4.00.

Begge hold har været langt fra skudsikre i de bagerste rækker i denne sæson, men er i besiddelse af stort talent i det offensive spil. Som et bonusspil kan man overveje at spille på over 4.5 mål til odds 4.60.

Resultattip Manchester United 4-1 Braga (19.00)

Galatasaray 1.65, uafgjort 3.75, FC Cluj 5.25

De rumænske mestre, Cluj, vil tro på egne chancer, selvom de vil blive mødt af et voldsomt hjemmebanepublikum i Istanbul. At rejse til "Helvede" har været en intimiderende oplevelse for mange tophold i Europa i denne Champions League-æra, men Ioan Andones talentfulde unge mandskab vil være frygtløse efter at have set de tyrkiske mestre tabe begge deres kampe i Gruppe H indtil videre.

Cluj er måske nok underdogs i denne kamp, men de kvalificerede sig på overbevisende manér og slog Braga i premierekampen. Derudover tabte de kun til United på grund af et sent sejrsmål i den seneste kamp i gruppen. Rumænerne er ikke det smukkeste hold at se på, men de er velorganiserede og effektive og kan være en trussel i omstillingsspillet.

Gala fører den tyrkiske Superlig efter otte kampe, men det er allerede blevet til tre uafgjorte i sæsonen, og holdet er uden sejr i de seneste fire kampe. Træner Fatih Terim har nedtonet forventningerne til denne kamp, men kan ikke snyde nogen: Hjemmeholdet skal vinde for at have en realistisk chance for at komme videre fra gruppen. Hvis hjemmeholdet kan finde netmaskerne, så vil det sandsynligvis ske takket være Umut Bulut, der har odds 5.50 på at score først.

I realiteten ser jeg dog et tæt opgør, der vil udvikle sig i en ganske kedelig retning. Forvent få mål i en kamp, hvor de to hold vil låse hinanden. Set i det lys er odds 3.30 på under 1.5 mål et godt "value-bet".

Resultattip: 0-0 til odds 11.00.