Champions League: Overlegne Atletico får ét point med hjem fra Skt. Petersborg


Zenit St Petersburg 2.02 Uafgjort 3.55 Atletico Madrid 3.75 (Kickoff tirsdag 18:00)


Ligesom Barcelona og Real Madrid cruiser Atletico Madrid sig gennem gruppespillet i Champions League. Diego Simeones hovedstadshold fører efter fire runder Gruppe G suverænt med maksimumpoint og en målscore på 12-2.

Austria Wien ligner et mandskab, der er tabt i bunden, hvor østrigerne kun har ét point, mens Zenit og Porto skal kæmpe en drabelig dyst om den sidste plads i forårets knald-eller-fald-kampe i verdens største klubturnering.

Tirsdag mødes Zenit og Atletico i dagens tidlige kamp i Rusland, og det vil overraske, hvis ikke den unge argentinske træner (billedet herunder) sparer en del spillere, så de kan være 100 pct. klar til weekendens vigtige udekamp mod Elche i La Liga, hvor Atletico på imponerende vis fortsat indtager andenpladsen.

Zenits italienske træner, Spalletti, går næppe med den slags tanker. Tre point er det eneste, der tæller, eftersom alle regner med, at Porto gør sin pligt og besejrer Austria på hjemmebane senere på aftenen.

De lyseblå russere tabte den første kamp mod Atletico med 3-1, men motivationen kan og bør gøre forskellen tirsdag aften. Russerne har endnu hverken tabt eller vundet på eget græs i gruppen, hvor holdet har spillet to gange uafgjort mod Austria og senest Porto. 

Hjemme i den bedste russiske række har Zenit store problemer med at holde fast i førstepladsen, efter at holdet skuffende ikke har vundet i de seneste tre kampe. Fredag tabte Zenit chokerende 0-2 hjemme til midterholdet Rostov, og i runden forinden blev man besejret 2-4 ude mod Spartak Moskva.

Atletico er et langt bedre hold end Zenit, men med et decimeret hold må man forvente, at spanierne bliver sat under et vist pres af et hjemmehold, der som sagt skal vinde. Simeone er dog ikke en mand, der finder sig i sløseri og halvhjertede tacklinger, så vi forventer, at de 11 spillere, han sætter på banen går til den og får ét point med hjem til den spanske hovedstad.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.55


Klik her for at spille på Champions League hos Unibet!