Champions League: Paris Saint-Germain gør arbejdet færdigt mod Leverkusen


Paris Saint-Germain 1.38 Uafgjort 5.00 Bayer Leverkusen 8.50 (Kickoff onsdag 20:45)


For Paris Saint-Germain er der efter 4-0-sejren i den første kamp ikke tale om meget mere end en træningskamp, når franskmændene onsdag møder Bayer Leverkusen - eller bedre endnu: en forberedelse til søndagens kamp mod St Etienne i ligaen. Leverkusen er i dyb krise både resultat- og spillemæssigt, og tyskerne skal blot sikre sig imod at tabe ansigt igen, når holdet møder PSG i den franske hovedstad.

Træner Blanc kan tillade sig at rotere en hel del, og i onsdagens kamp spiller hjemmeholdet blandt andet op uden Matuidi, mens Cabaye får spilletid ved siden af Thiago Motta. I angrebet er Ibrahimovic sikker starter, da svenskeren insisterer på at spille samtlige Champions League-kampe. I gruppespillet vandt PSG hjemmekampene mod Benfica og Olympiakos, mens opgøret mod Anderlecht overraskende endte uafgjort.

Tyskernes cheftræner, Hyypiä, har ikke vundet siden 7. februar, og hjemme i Bundesligaen har Leverkusen tabt tre og spillet én uafgjort i de seneste fire kampe. Holdet er krøllet helt sammen efter vinterpausen, og Borussia Dortmund har snuppet andenpladsen i den bedste tyske række. Onsdag aften er Spahic ude med karantæne, mens Hegeler er skadet. Den finske træner satser på et angreb bestående af Kiessling, Son og Castro.

Det er endt med over 2.5 mål i seks af PSG's seneste syv Champions League-kampe, men onsdag er oddset helt nede i 1.57. Mere interessant er det at satse på hjemmesejren uden indkasserede mål til odds 2.33.


Klik her for at spille på Champions League hos Unibet!