Champions League-playoff: Milan får det svært mod formstærke PSV


PSV Eindhoven 2.70 Uafgjort 3.20 AC Milan 2.55 (Kickoff tirsdag 20:45)
 

Så er tiden kommet for Milan. Det er den dag, som vicepræsident Galliani har udpeget som afgørende for hele sæsonen 2013/14. Hollandske PSV vil gøre Ajax følgeskab i Champions Leagues gruppespil, men for Rossoneri er der ikke plads til fejl. Returkampen spilles i Milano den 28. august.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummet

PSV-træner Cocu spiller som sædvanlig 4-3-3 og har ikke de store skadesproblemer i truppen, hvis man ser bort fra Narsingh og Park Ji Sung. I angrebet spiller trioen Depay, Locadia og Jozefzoon, men manges øjne er på den unge Maher, der er kommet fra AZ, og som spiller i højre side af midtbanen.

Milan-træner Allegri forudser en svær opgave for Milan - ikke mindst fordi PSV for længst har taget hul på den hjemlige liga. Balotelli er meldt klar, og han spiller derfor sammen med El Shaarawy og Boateng, mens Muntari, der har karantæne i den første spillerunde i Serie A i weekenden, er favorit til at starte inde i stedet for Nocerino. De Sciglio og Robinho er begge ude med skader.
 

Form

Hollænderne er i rigtig god form i øjeblikket. Én ting er, at PSV i den forgangne kvalrunde slog belgiske Zulte Waregem 2-0 hjemme og 3-0 ude, noget andet er, at holdet hjemme i den hollandske liga har vundet tre ud af tre kampe med en samlet målscore på 11-2.

Milan derimod har indtil videre kun spillet træningskampe, hvor resultaterne har peget i forskellige retninger. I den seneste kamp spillede milaneserne dog fint og vandt over Los Angeles Galaxy takket være mål fra Balotelli og Niang.
 

Indbyrdes opgør

Den seneste kamp mellem PSV og Milan fandt sted i gruppespillet i Champions League i 2005/06. Hollænderne vandt 1-0 hjemme og spillede 0-0 på San Siro. Sæsonen forinde mødtes de to hold i semifinalen i Champions League, og efter at Milan havde vundet 2-0 på hjemmebane, kom italienerne i store problemer i returopgøret, hvor der skulle et sent mål fra Ambrosini til at skaffe det 1-3-resultat, der nøjagtigt var nok til at sikre en finaleplads. Helt tilbage i 1992/93 var de to klubber også endt i samme gruppe i Champions League, og dengang vandt Capello og Milan 2-1 i Holland og 2-0 i Milano, efter at avancementet allerede var sikret.
 

Odds & vurdering

Milan er vurderet til at være lille favorit med odds 2.55, men vi tror, at PSV har, hvad der skal til for at vinde hjemme i Eindhoven (odds 2.70), selvom det bliver tæt. Milan skal dog håbe på som minimum at score ét udebanemål. Hvis begge hold scorer, kan du få dine penge 1.58 gange igen.
 

Klik her for at spille på Champions Leagues playoffrunde hos Unibet