Champions League-playoff: Milans sæson står og falder med én kamp


AC Milan 1.57 Uafgjort 3.70 PSV Eindhoven 6.00 (Kickoff onsdag 20:45)
 

Alt på én aften. Det er realiteterne i onsdagens kamp for Milan. Vicepræsident Galliani har udtalt, at det vil svare til at rykke ned, hvis ikke holdet kvalificerer sig til Champions Leagues gruppespil, og presset på Milan-spillernes skuldre vil være massivt. PSV er et stærkt, ungt mandskab, og efter 1-1 i den første kamp er der intet, der er afgjort.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Montolivo har sagt, at kampen mod Verona i weekenden var for hæslig til at være sand, men nederlaget på Stadio Bentegodi vil uden tvivl have sat sig sine spor hos Milan. Cheftræner Allegri skal ikke bekymre sig om nye skader og har besluttet sig for at spille med en rutineret offensiv trio i form af Balotelli, Robinho og Boateng. På midtbanen vender De Jong tilbage, mens det samme gør sig gældende for De Sciglio i forsvaret.

PSV-træner Cocu ved først i sidste øjeblik, om han kan gøre brug af Wijnaldum og Bakkali, der dog er rejst med resten af holdet til Milano. Hollænderne sætter stor lid til den unge Maher, der gav Rossoneris defensiv visse problemer i den første kamp. I angrebet spiller slovenske Matavz sandsynligvis, efter at han scorede PSV's mål i den første kamp. Hvis hollænderne ryger ud til Milan, kan han dog meget vel være på vej væk fra klubben. Lazio skulle være én af de udenlandske klubber, der er ude med snøren.
 

Form

Milan imponerede ikke i den første kamp - især ikke efter at holdet var kommet foran - men generelt var niveauet acceptabelt, og spillerne viste, at de godt kan være med rent fysisk. I Verona forsvandt holdet fuldstændig efter Polis mål til 1-0 og præsterede en af de dårligste kampe under Allegri.

PSV måtte efter tre sejre på stribe i Æresdivisionen finde sig i 1-1 på udebane mod Heracles, efter at Park Ji Sung udlignede sent i opgøret. Japaneren starter nok på bænken onsdag aften i Milano.
 

Indbyrdes opgør

Det er fjerde gang, de to klubber spiller i Milano. PSV har aldrig scoret på San Siro, og de hidtil tre indbyrdes opgør på banen er endt med to Milan-sejre og én uafgjort.
 

Odds & vurdering

Det er en tricky kamp, hvor Milan skal finde sig selv efter udekampen mod Verona. Allegri & Co. er storfavorit med odds 1.57, men vi tror, at det bliver en meget låst affære og foretrækker at spille på uafgjort ved pausen til odds 2.25.


Klik her for at spille på Champions League-playoff hos Unibet