Champions League: Real kan tabe slaget men vinde krigen


De seneste uger har vi set ubestridelige beviser for, at det ikke betyder noget, hvor meget du har fodbolden, men hvad du gør med den.

Selvom Real Madrid kun havde bolden 28 pct. af tiden, bankede spanierne én af UEFA Champions League-boldene i Bayern Münchens net i den første semifinalekamp i Madrid, og hvis ret skal være ret, så kunne de have scoret mindst to gange yderligere.

Men Cristiano Ronaldo og Angel Di Maria skød over mål fra gode positioner, hvilket gjorde, at Karim Benzemas scoring var den eneste i en første kamp, der sikrede spændingen forud for tirsdagens returopgør.

Bayern er utvivlsomt kongerne af boldbesiddelse og levede endnu en gang op til Pep Guardiolas mantra på Bernabeu, men spørgsmålet er, om det i sidste ende vil være nok mod et Real-mandskab, der har så meget fart og skarphed i kontraspillet.

I modsætning til kongeklubbens seneste tur til Tyskland og det heldige facit mod Borussia Dortmund vil Carlo Ancelotti & Co. ikke tage let på opgaven, nu hvor Real Madrids 10. trofæ i verdens største klubturnering kan anes i horisonten.

Hvis Real kan score på Allianz Arena - noget som Bayerns seneste otte gæster inklusiv Arsenal, Manchester United og Kaiserslautern fra den næstbedste tyske rækker har gjort - så skal Bayern op og lave minimum tre kasser. Det klarede sydtyskerne mod fem af de otte modstandere, men i Spanien indkasserer Real under ét mål per kamp, og Los Blancos gik gennem hele januar uden at lukke så meget som ét mål ind.

Det ligner på forhånd nøglen i en kamp, hvor folk som Ronaldo og den nu helt influenzafri Garteh Bale er klar til at straffe hjemmeholdets mindste fejl.

Vi kan forvente, at Bayern igen vil have hovedparten af spillet, men det vil Real have det fint med i sit forsøg på at stå imod presset.

Til odds 2.04 ligner det en god idé at satse på en Real-sejr med en spanske 1-0-føring på handicap - den samme stilling som i virkelighedens verden - og det vil jeg foretrække frem for spillet på, at gæsterne kvalificerer sig til finalen i Lissabon til odds 1.60.

Det udelukker naturligvis muligheden for det, der nok er det mest sandsynlige resultat: en Bayern-sejr, men Real-avancement på udebanemål.

Værterne har odds 1.75 på sejren efter 90 minutter, mens 2-1-sejren ser god ud til odds 8.00, mens X/1 i Halvleg/Fuldtid også er interessant til odds 4.80.

 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

 

Højreback Rafinha (der på det store billede joker med holdkammeraten Robben til træningen forud for tirsdagens kamp) er tilgængelig for Guardiola efter at have været i karantæne i Bundesligaen i weekenden, og også Thiago Alcantara er klar til at gå ind i start-11'eren.

Som nævnt er Bale tilbage i træning hos Real, og waliseren vil ifølge Ancelotti være at finde i startopstillingen ved siden af Ronaldo og Benzema. Den italienske cheftræner må dog fortsat undvære Alvaro Arbeloa, Jese Rodriguez og Sami Khedira.

Mulige målscorere 

Ronaldos odds på 2.60 som målscorer er noget af det højeste, vi har set i portugiserens tid i Real, og derfor er det noget, man bør overveje.

Han har odds 9.00 på at score med hovedet, mens Bayerns David Alaba også kunne være en lille indsats værd som målscorer til odds 6.00 med tanke på, at han sparker straffe.
 

Resultattip:
Bayern Munich 2 Real Madrid 1 / odds 8.00


Bedste spilforslag:
Cristiano Ronaldo scorer i kampen / odds 2.60