Champions League: Rødglødende Barca straffer Zlatan-løse PSG


Paris Saint-Germain går ind til dette Champions League-brag i middelmådig form og vigtigst af alt uden talismanen i angrebet, Zlatan Ibrahimovic.

 

Ibrahimovic har scoret fem Ligue 1-mål allerede i denne sæson, og hans fravær på grund af en skade giver Barca en psykologisk fordel, før kampen er fløjtet i gang.

LÆS MERE: Her er alt, du skal vide før kampen mellem Sporting og Chelsea

Den tidligere Barca-spiller har fået testet sin hælskade adskillige gange, og han sidder helt sikkert udenfor, lød det fra klubben selv mandag aften.

En anden bekymring for pariserne er holdets nuværende form; mestrene er fortsat ubesejret i ligaen, men har spillet fem af deres seneste syv kampe i alle turneringer uafgjort. Det bør bekymre før en kamp mod et af Europas mest formstærke mandskaber.

Barcelona har lært at forsvare under Luis Enrique; ja, faktisk så godt, at catalanerne ikke har lukket et mål ind i en kamp af betydning siden maj. Maj! Dengang var det Atletico Madrids Diego Godin, der tog fusen på Barca-defensiven i La Liga kort før Champions League-finalen.

Det lader til, at Neymar og Lionel Messi endelig har fundet hinanden, og hvis lørdagens 6-0-nedsabling af Granada skal tages for pålydende, så kræver det lidt at stoppe Barca.

Neymar scorede hattrick i kampen, mens Messis to kasser bragte argentineren op over 400 karrierekasser for klub og land.

LÆS MERE: Her er alt, du skal vide før kampen mellem Manchester City og Roma

"Mit første år handlede om tilvænning, men nu føler jeg mig bedre tilpas og i stand til at præstere på et højere niveau", siger Neymar, der kom til Barcelona fra Santos i juni 2013.

"Vi har fundet hinanden bedre som par, og jeg er meget tilfreds med antallet af mål, jeg scorer i øjeblikket, og det kan jeg takke holdet for".

PSG vil selvfølgelig give mere modstand fra sig end Granada, men de franske mestre får meget svært ved at holde Barca fra fadet hjemme på Parc des Princes.

Spilforslag:
Barcelona vinder uden at lukke mål ind til odds 3.35
Neymar scorer kampens første mål til odds 6.00