Champions League: Såret Dortmund-hold udnytter skrøbelig napolitansk defensiv


Borussia Dortmund 1.62 Uafgjort 4.10 Napoli 5.60 (Kickoff tirsdag 20:45)


Det var en alvorlig streg i regningen for Dortmund, da tyskerne i premiererunden i årets Champions League tabte 1-2 i Napoli. Udvisningen af målmand Weidenfeller var med til at gøre det til lidt af et mareridt for de gulklædte i heksekedlen i den syditalienske havneby.

Dét resultat er en medvirkende årsag til, at Jürgen Klopp & Co. i tilfælde af pointtab tirsdag aften mod selvsamme Napoli må vinke farvel til Champions League og i stedet forberede sig til et forår i Europa League - lidt af en ting at skulle sluge for sidste sæsons finalister.

Værterne gennemlever i det hele taget en problemfyldt november med masser af skader - primært i bagkæden hvor Subotic, Hummels og Schmelzer alle er ude. Den foreløbige kulmination på nedturen kom i weekenden, da Dortmund på egen bane fik stryg 0-3 af toprivalerne Bayern München. De sortgule har nu syv point op til sydtyskerne på førstepladsen.

Napoli løb også ind i et nederlag i den forgangne weekend, men her var overraskelsen betragtelig større; 0-1 tabte napolitanerne hjemme på San Paolo til midterholdet Parma, og dermed har de lyseblå tabt to kampe i træk uden at score (forrige runde tabte holdet 0-3 til Juventus på udebane).

Rafa Benitez, der ellers er kendt for sin defensive organisation, har endnu ikke fået styr på forsvarskæden, siden han overtog trænersædet i Napoli. Seks mål har holdet lukket ind i Gruppe F, hvilket kun bundproppen Marseille har gjort dårligere med 10 indkasserede scoringer.

Napoli tabte 0-2 i London til Arsenal, mens det blev til en kneben 2-1-sejr i Marseille, som er destinationen for Dortmund i sidste runde af Champions League-gruppespillet.

Vi tror, at hjemmeholdets normalt sprudlende offensiv med Lewandowski, Reus og alle de andre løber Napolis skrøbelige defensiv over ende foran Den Gule Mur. Desuden satser vi på, at begge hold scorer til odds 1.57.
 

Spilforslag:
Sats på, at Dortmund vinder til odds 1.62


Klik her for at spille på Champions League hos Unibet!