Champions League-stjernetips med FCM's Erik Sviatchenko: Barca snupper sejren mod Milan


Sidst vi fik stjernetips fra FC Midtjyllands unge forsvarsgeneral Erik Sviatchenko, ramte han plet i fire ud af fem kampe og forudså blandt andet en sejr på ét mål til Real Madrid over Juventus samt en handicapsejr til Galatasaray over FC København i Istanbul. Det skal blive spændende at se, om Sviatchenko er ligeså skarp onsdag aften, som han var for to uger siden. Vi giver ordet til FCM-profilen:
 

Chelsea - Schalke 04: 1 (odds 1.38 - Torres som første målscorer: odds 6.00)  

"Mit hjertehold Chelsea klarer sig flot for tiden, og det behager mit "blå" hjerte. De vandt sidst mod Schalke, og det gør de igen. Torres er vågnet op til dåd, og mon ikke han putter en enkelt ind? Første målscorer tipper jeg til at blive Fernando Torres".


Ajax - Celtic: X (odds 3.80)

"Sidst fik jeg ret i sejr til Celtic, men jeg mener, at Ajax er stærke nok til at kunne stå imod skotternes fysik. Dog ikke stærkere end at kampen ender uafgjort. Lucas Andersen som målscorer måske? Vi håber".

Napoli - Marseille: 1 (odds 1.38) 

"Mit andet hold i dette års Champions League er Napoli. Jeg håber, de når langt, for de har virkelig et lækkert hold. Store individualister og markante profiler. Jeg tipper, de vinder på hjemmebane. Marseille tabte i forrige weekend til min gode ven Mads Albæk, som endda fik scoret, så de er såret".


FC Barcelona - AC Milan: 1 (odds 1.20)

"Altid en underholdende kamp i Champions League-sammenhæng. Hvem husker ikke Boatengs smukke mål på San Siro? Jeg tror dog ikke, at Milan holder stand i denne omgang, men på at Barca snupper sejren".


Samlet odds på Sviatchenkos spilforslag: 8.68
 

Klik her for at spille på Champions League hos Unibet!