Champions League-stjernetips med FCM's Erik Sviatchenko: FCK taber med to mål mod Real


Sidst FC Midtjyllands forsvarsprofil Erik Sviatchenko gav os sine bud på Champions League-kampene, ramte han plet med Juventus 3-1-sejr i Torino mod FC København. Nu prøver han endnu en gang lykken - blandt andet med Løvernes spændende hjemmekamp tirsdag aften mod Real Madrid:
 

FC København - Real Madrid: 2 (odds 1.40)

FCK er stadig med i kampen om en billet til Europa League på den anden side af nytår. Men vi oplevede Real Madrid udradere Galatasaray senest, og de vil meget gerne slutte af med manér. FCK er i egen hule og har leveret flotte præstationer gennem flere år, men de taber til madrilenerne, der vinder med to mål. Ronaldo er tilbage, og vi får en enkelt pind fra "kongen".
 

Galatasaray - Juventus: 2 (1.88)

Den anden kamp i FCK's gruppe er spændende, da begge mandskaber kan få andenpladsen. Jeg tror og regner med, at den italienske rutine hiver en vigtig sejr hjem, og den bliver kørt i stilling i anden halvleg. Juventus vinder med et enkelt mål.
 

Benfica - Paris Saint-Germain: 2 (odds 3.40)

Behøver jeg sige andet end Zlatan Ibrahimovic? Han er om nogen en superstjerne, som lige for tiden leverer verdensklassemål og - præstationer. Zlatan og PSG vinder kampen på handicap -1.


Real Sociedad - Bayer Leverkusen: 2 (odds 1.85)

Sociedad har kun et enkelt point efter fem kampe og er dømt ude. Leverkusen derimod ånder Shakhtar i nakken og skal bruge en sejr. De vinder kampen og med deres flotte 1-0-udesejr i ligaen mod Dortmund i bagagen er de klare favoritter.
 

Bayern München - Manchester City: 1 (odds 1.42)

Bayern er rundens favorit. Det bliver utroligt spændende at se Bayern, som jeg har som favoritter til årets CL-titel. Senest vandt de svimlende 7-0, og de er klar til kampen. City er mindre godt kørende, men de har en farlig herre ved navn Aguero. Han scorer i kampen, men Bayern vinder med et enkelt mål.


Samlet odds for Sviatchenkos spilforslag: 23,50