Champions League-stjernetips med FCM's Erik Sviatchenko: Galatasaray uddeler flere klø til FC København


Sidst vi fik stjernetips fra FC Midtjyllands unge forsvarsgeneral Erik Sviatchenko, ramte han plet i fire ud af fem kampe og forudså blandt andet en sejr på ét mål til Real Madrid over Juventus samt en handicapsejr til Galatasaray over FC København i Istanbul. Tirsdag mødes holdene igen (i Parken i København), og det skal blive spændende at se, om Sviatchenko er ligeså skarp som sidst. Vi giver ordet til FCM-profilen:
 

FC København - Galatasaray: 2 (handicap -1, odds 4.00)

"FCK fik virkelig oplevet en modstander, som bare moser igennem og på ingen tid kan score mål. FCK gjorde det uventede mod Juventus, men Gala er for stærke, og de vinder igen - med mere end ét mål". 
 

Juventus - Real Madrid: 1 (odds 2.45)

"Tæt kamp på Juventus' hjemmebane hvor de har gode statistikker. Jeg tror, Real kommer til at dominere, men med Chiellini og Barzagli som styrmænd får Juve hevet en snæver sejr hjem - måske på en frisparksperle af Andrea Pirlo?".
 

Real Sociedad - Manchester United: X (odds 3.40)

"Man U har ikke fået den start, de havde drømt om i Premier League. Moyes virker presset og lader ikke til at have besluttet sig for, hvem der er de 11 bedste. Jeg tror, Real Sociedad kan overraske på hjemmebane og hive en uafgjort med. De har gjort det fremragende i sidste sæson, så det er en mulig 1-1'er". 
 

Manchester City - CSKA Moskva: 1 (handicap -1, odds 1.45)

"Man City med verdensstjerner over hele feltet skal have en sejr, og det er der ingen diskussion omkring. Russerne er et godt hold, men på englændernes hjemmebane skal City vinde og med mere end ét mål".
 

Samlet odds på Sviatchenkos spilforslag: 48.31


Klik her for at spille på Champions League hos Unibet!