Champions League-stjernetips med FCM's Erik Sviatchenko: Real Madrid smadrer FC København på Bernabeu


I sidste sæsons Champions League fik vi Mads Albæk til at komme med sine stjernetips på kampene, men nu hvor midtbaneprofilen er rejst til Frankrig, overtager FC Midtjyllands forsvarsklippe Erik Sviatchenko tjansen og kommer her med sine spilforslag til syv af denne uges mest spændende kampe i verdens største klubturnering - inklusiv FC Københavns udekamp i Madrid onsdag:
 

Porto 2.75 Uafgjort 3.00 Atletico Madrid - X

Svær kamp for FC Porto, da Atletico Madrid kommer med syv sejre ud af syv mulige fra La Liga. De imponerede senest ved at vinde lokalopgøret mod storebroren Real Madrid. Jeg forventer dog, at Porto kan byde dem op til dans, og med Porto, som før har klaret sig flot i Europa League, bliver det en uafgjort til odds 3.00.
 

Arsenal 1.95 Uafgjort 3.50 Napoli 3.75 - 2

Min holdkammerat Jakob Haugaard, som er glødende Gunners-fan nævnte for mig, at det jo klart var en hjemmebanesejr, og med flot en sæsonåbning i Premier League er jeg tilbøjelig til at blive revet med. Men, men, men... Jeg har en forkærlighed for Napolis uortodokse hold og med de nye stjerner anført af Higuain vil de gøre en stor overraskelse i årets CL. De får deres anden sejr i Champions League. 2-1 til Napoli er et godt bud til odds 12.50.
 

Ajax 3.00 Uafgjort 3.20 AC Milan 2.35 - 1

Milan var ikke overbevisende mod Celtic sidst og vandt først kampen til sent. Ajax derimod kommer med 6-0-sejr i bagagen og kan overraske på hjemmebane. Lad os håbe på en Fischer-kasse og sejr til hollænderne til odds 3.00


Real Madrid 1.07 Uafgjort 12.00 FC København 24.00 - 1

Godt nok imponerede FC København senest mod Juventus. Juventus' spillere var uskarpe, og det var måske Wilands bedste kamp i karrieren. Men på Madrids hjemmebane og med revanchetørst efter weekendens nederlag vil de "smadre" københavnerne, ligesom de sidst tilintetgjorde Galasatarsay. Forhåbentlig spiller Ronaldo og Bale en bedre kamp end mod Atletico Madrid. Real vinder med mere end to mål til odds 1.53.


Manchester City 3.40 Uafgjort 3.40 Bayern München 2.10 - X

Ugens favorit er klart denne kamp i mellem to mastodonter. Manchester City har haft en blandet sæsonstart med pligtsejre og nederlag mod eksempelvis oprykkerne fra Cardiff samt et noget overraskende nederlag til Aston Villa senest. 

Yaya Touré har været flyvende og lagt til sit spil i form af frisparksperler på stribe både i den hjemlige liga samt i CL. Det er særdelses imponerende, hvordan han placerer den samme sted hver gang. 

En spiller, jeg har stor fidus til, er Stevan Jovetic. Han er en kølig afslutter og har en vidunderlig teknik. Så der venter måske et mål fra begge spillere, hvis vi er heldige. 

Så går snakken på Bayern som jo i CL er evigt skræmmende med lang tradition for at klare sig godt. 

Som sidst beskrevet er deres "Robbery" (Robben og Ribery) klart deres bedste spillere, men jeg tror også på David Alaba, som jeg mødte som U19-landsholdspiller til EM-kvalifikation i Østrig. Der var han allerede deres største stjerne. 


Paris Saint-Germain 1.85 Uafgjort 3.50 Benfica 4.20 - 1

Paris vandt opgøret mod Braithwaite og Toulouse 2-0 senest og er generelt kommet stærkt i gang efter deres uafgjorte kampe i starten. De har den farligste angrebsduo, og holdet er stjerner over hele linjen. En spiller som er mindre eksponeret, er Verratti, som virkelig ligger og fordeler spillet godt. Det er ikke for sjov, at han sammenlignes med Pirlo. 

PSG vinder en tæt kamp over Benfica, som dog stadig kan bide fra sig og ligner et godt bud på et hold, der kan gå videre med Paris. 


Juventus 1.25 Uafgjort 5.20 Galatasaray 12.00 - 1

Galasataray må om nogen have en dårlig smag i munden efter den miserable kamp sidst mod Real. Juventus er gode og stabile. De vinder også denne kamp, men kampen bliver afgjort i 2. halvleg, og jeg tror Juventus holder nullet til odds 2.08.
 

Klik her for at spille på Champions League hos Unibet