Champions League-stjernetips med FCM's Mads Albæk


Vi har endnu en gang sat en af forårets bedste spillere i Superligaen, FC Midtjyllands målfarlige midtbanedynamo Mads Albæk, i stævne for at høre hans tips på resultaterne i Champions League. Indtil videre har Albæk ramt plet med 16 ud af 24 spilforslag. Vi giver hermed ordet til FCM-kometen:

"Champions League-finalen står for døren, og de to absolut bedste hold står over for hinanden i en ren tysk finale på engelsk grund. 
 
Bayern München har været helt forrygende i denne sæson, hvor sydtyskerne kun har tabt to kampe. Bundesliga-titlen er for længst sikret, og Der Deutsche Rekordmeister har for godt 14 dage siden givet Barcelona en fodboldlektion på 7-0 samlet. De har således haft rigtig gode muligheder for at kunne forberede sig optimalt på finalen. I weekenden stillede Bayern i stærkeste opstilling, hvor man noget usædvanligt kom bagud med 3-1 til Gladbach, men så har Bayern en Frank Ribery, som overtog showet og havde stor andel i sejren på 4-3. 
 
Dortmund har ligeledes sikret sin placering i ligaen for noget tid siden, og holdet er kommet op i det rigtige gear efter en noget sløj sæsonstart, hvor man mistede mange vitale point. Derudover har de i CL gjort det rigtig godt: Klopp & Co. endte nummer ét i en gruppe, som indeholdt Real Madrid, Ajax og Manchester City. Dernæst var Dortmund klar til ottendelsfinalen, hvor man sikkert slog Shakhtar Donetsk, og derefter var det Malaga, som måtte bøje sig i de allersidste sekunder. Dermed var de sortgule klar til kampen mod Real Madrid, som tyskerne knuste på hjemmebane med 4-1, og derefter var spændingen reelt set ude i returkampen på Bernabeu, hvor Real Madrid var tæt på at vende tingene på hoved, men måtte nøjes med en 2-0 sejr. 
 
Indbyrdes ligger de to hold rigtig godt til hinanden; begge kampe i denne sæson er sluttet 1-1, og i den seneste kamp, som blev spillet tidligere på måneden, kunne man virkelig se tændingen på begge hold. Så der er lagt op til en rigtig god kamp, hvor Bayern München ønsker at revanchere et stort pokalnederlag til Dortmund i sidste sæson på 5-2. 
 
Jeg tror på, at Bayern München har rutine og erfaring nok til at tage titlen, så derfor er mit stjernetip sat på Bayern München til det flotte odds 1,75. Et frækt tip på resultatet kunne være 2-1 til Bayern München, som bliver kronet med odds 8.50".
 

Klik her for at spille på Champions League-finalen hos Unibet

Klik her for at lytte til den seneste Unibet SportsCast om Champions League