Champions League: Svækket Milan-hold skal passe på Celtics kontraspil


Milan 1.47 Uafgjort 4.25 Celtic 8.00 (Kickoff onsdag 20:45)
 

Allegri har 13 spillere til rådighed - plus ungdomsspillere - men onsdagens premierekamp i Champions League mod Celtic er en af den slags kampe, hvor der ikke er råd til fejltagelser. Skotterne nåede i foråret frem til ottendedelsfinalerne i turneringen, og de vil gå ind til kampen med et håb om som minimum at få et point med hjem.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Listen over skadesplagede spillere i Milans trup er meget lang, og derfor har Allegri besluttet sig for med det samme at give Matri chancen som stamspiller ved siden af Balotelli. Bag ved den italienske duo ligger Birsa i Kakàs fravær som trequartista. I venstre side af forsvaret ser det ud, som om Constant klemmer sig ind foran Emanuelson.

Lennon, der var på banen for Celtic, da skotterne blev slået ud af Milan i 2007 på mål af Kakà i forlænget spilletid, stiller op i en klassisk britisk 4-4-2. Ledley er tvivlsom, mens angrebet består af Samaras og Stokes. Pukki starter sandsynligvis på bænken.
 

Form

Milan viste en bekymrende dårlig form lørdag aften mod Torino. Holdet er ikke i balance, og modstanderens kontraspil gjorde gang på gang ondt på Rossoneris defensiv. De Jong  ligger på midten af banen, hvor hans opgave er at erobre bolde og skabe et værn foran forsvarskæden, og mod Torino var han igen en af de bedste.

Celtic er nummer to i tabellen hjemme i Skotland efter Inverness, men har spillet én kamp mindre. Lørdag vandt de hvidgrønne 3-1 over Hearts.
 

Indbyrdes opgør

Indtil videre har de to klubber spillet fire kampe mod hinanden i Milano. I mesterholdenes turnering i 1968/69 spillede Milan og Celtic 0-0, hvorefter Milan tog til Glasgow og kvalificerede sig til semifinalerne med en sejr. I gruppespillet i Champions League 2004/05 vandt Rossoneri 3-1, og også i 2007/08 blev det til en italiensk 1-0-sejr. I ottendedelsfinalerne i 2006/07 vandt Milan 1-0  i forlænget spilletid, efter at den første kamp i Skotland var endt uden mål.
 

Odds & vurdering

Milan er storfavorit med odds 1.47, men italienerne skal passe på; de mange skader og Celtics evne til at lukke ned og spille på kontra, som vi så eksempler på sidste år, da skotterne først til sidst måtte bøje sig i udekampen mod Barcelona, gør X'et til odds 4.25 værd at overveje. Vi satser på X/1 på Halvleg/Fuldtid til odds 4.10. Vi forventer ikke mange mål, så under 2.5 scoringer til odds 1.90 ligner et fornuftigt spil.
 

Klik her for at spille på Champions League hos Unibet