Dagens Spilforslag: Ingen målfest i Nicosia og fair kamp i Qarabag


APOEL - Slavia Prag (kampstart tirsdag 20.45)
Under 2 mål, 46 units
Odds 1.89

Når man kigger ned over resultaterne fra APOEL's hjemmekampe i Champions League-turneringen - det være sig både kvalifikation som gruppespil - finder man hurtigt ud af, at det er et svært hold at besøge.

Kun fire nederlag på eget græs i CL siden 2012, og det var mod Real Madrid, PSG, Barcelona og (selvfølgelig!) FC Midtjylland. 

Kun Barcelona og Real Madrid har siden 2012 præsteret at score mere end én gang på Cypern.

16 hjemmekampe har de spillet i CL-regi siden 2012, og når det er gået så godt, skyldes det, at de har været gode til at holde de gæstende hold fra fadet. 

Kun Barcelona og Real Madrid præsterede i dette tidsrum at score mere end én gang på Cypern, og i de seneste fem hjemmekampe har de otte gange holdt rent bur. 

10 af de 16 kampe bød maksimalt på to scoringer, og vurderet ud fra cyprioternes kvalkampe her efter sommerferien, er det ikke sådan, man efterlades med det indtryk, at de har skiftet spillestil. 

De har været igennem fire kampe for at nå her til opgøret mod Slavia, og alle fire kampe sluttede 1-0 i ordinær spilletid. Tre gange vandt APOEL, én gang tabte de.

Slavia har spillet to kampe for at komme hertil, og åbnede i sidste runde med at vinde 1-0 hjemme over BATE for så at tabe 1-2 på udebane, men altså: ét mål i den første kamp. 

Er man modigere end jeg, tager man chancen på under 1.5 scoring til odds 2.60, men jeg foretrækker den ekstra sikkerhed, der er i at holde på ovennævnte, hvor indskuddet returneres, hvis der scores to gange i løbet af opgøret. 

Du kan finde meget mere om de to klubbers tidligere kampe i europæiske turneringer og om de to klubbers trupper her.

Øvrige overvejelser til tirsdagskampene:

Qarabag - FC København
I sine seneste fem kvalkampe til CL på hjemmebane har Qarabag højst ladet det gæstende hold komme frem til to hjørnespark. 

Nu vil man jo gerne tro, at FCK er et skridt op ad rangstigen, hvad modstand angår for Qarabag, men Løverne er ikke ligefrem kommet fræsende over kanterne i deres første par udekampe i dette års kvalturnering.

I udekampen mod Zilina kom de danske mestre frem til tre hjørnespark, og da de tabte 0-1 nede i Skopje, opnåede de to hjørnespark. FCK 'under 3.5 hjørnespark' til odds 2.10 eller den lidt mere forsigtige 'under 4.5' til odds 1.63. Endvidere kan også overvejes en indsats på 'under 4.5 kort' til odds 1.90

Qarabag er normalt et rimeligt fair spillende hold og er stadig ikke noteret for et kort efter to hjemmekampe i årets kvalturnering. Begge kampe var de første af to opgør - ligesom denne mod FCK.

Det er samtidig sjældent, at FCK taber sutten - specielt når Gregus sidder på tribunen, som vi kan være sikre på, at han gør her. I københavnernes første tre kvalkampe fik de henholdsvis to, nul og et gult kort.

Sporting - FCSB
Sporting har vundet sæsonens første to ligakampe til nul, men spørgsmålet er, om ikke odds 2.55 på 'begge hold scorer' alligevel frister? 

FCSB (tidligere Steaua Bukarest) har spillet otte kampe i denne sæson - de scorede selv i alle otte, og i syv af dem kom modstanderen også på tavlen. 

I den seneste kvalrunde, mod Plzen, spillede rumænerne sig videre via 2-2 og 4-2. 

Sporting har kun holdt rent bur én gang i sine seneste 17 kampe i Champions League-regi, og selvom man så muligvis kan rynke på næsen af FCSB's styrke, var de trods alt ikke dårligere sidste efterår, end at de i Europa League-gruppespillet præsterede to kampe mod Villarreal, hvor begge hold kom på tavlen begge gange. 

Young Boys - CSKA Moskva
Helt så højt et odds finder man ikke på samme scenarie i denne kamp, men odds 1.68 er heller ikke ueffent. 

Young Boys slog Dynamo Kiev ud i tredje kvalrunde, hvilket immervæk ikke er nogen helt dårlig bedrift; de gjorde det blandt andet via 2-0 på hjemmebane, så hvorfor skulle CSKA komme på tavlen?

Det er heller ikke sikkert, at de gør det, men russerne har trods alt scoret i 15 kampe i træk.