Ed Malyons sikre spil: Malaga slår Anderlecht i aftenens Champions League-mødeChampions League fortsætter i aften med et væld af spændende kampe.

Vores fokus er på Bruxelles, hvor det lokale hold Anderlecht tager imod Malaga, og begge hold skal forsøge at bygge videre på deres gode start.

De fleste havde forventet, at Malaga ville få en meget vanskelig premierekamp mod Zenit, men spanierne smadrede russerne takket være et stort anlagt angrebsspil og god bevægelse på holdet.

Mens spillere som Isco og Portillo stjæler overskrifter med deres ungdommelige talenter, glemmer man forsvarets styrke under træner Manuel Pellegrini. Blot to mål er der gået ind på holdet i de hidtil ni kampe i sæsonen.

Anderlecht begyndte godt med en uafgjort på San Siro, men med al respekt for belgiernes hårdt tilkæmpede point, så er dette Milan-hold en skygge af det store Rossoneri-hold, vi er vant til.

Udover at sælge verdensklassespillere som Zlatn Ibrahimovic og Thiago Silva hen over sommeren, lod klubben også folk fom Clarence Seedorf og Gennaro Gattuso smutte og forsøgte uden held at erstatte dem.

Anderlecht spillede godt i den uafgjorte kamp, men i aften vil de blive testet væsentligt hårdere i defensiven, og med tanke på at andaluserne kombinerer et betonforsvar med en fantastisk offensiv linje, så ser odds 2.35 fint ud, på at Malaga står med seks point ud af seks mulige efter aftenens kamp.