Sæt din FCK-drømmepulje og vind billetter til UEFA Champions League


F.C. København står over for store udfordringer, når de i løbet af efteråret for tredje gang i klubbens historie skal prøve kræfter med verdens fornemmeste klubturnering, UEFA Champions League, og nu kan du vinde billetter til én af F.C. Københavns tre hjemmekampe i turneringen.

UNIBET og F.C. København har netop sat gang i en konkurrence, hvor du ved at udvælge din absolutte drømmepulje kan vinde to billetter til én af F.C. Københavns hjemmekampe.

Alle deltagere er med i lodtrækningen, så det gælder for dig om at finde den kombination til gruppen, som du selv finder mest spændende at overvære.

Blandt F.C. Københavns mulige modstandere finder du klubber som Manchester United, Real Madrid og de forsvarende UEFA Champions League-vindere Bayern München.

Du deltager ved at klikke ind på konkurrencen, som du finder på F.C. Københavns Facebook-side, hvor du skal udvælge de tre modstanderklubber, som du helst ser udtrækket til F.C. Københavns gruppe – så skal du dele budskabet med dine venner på Facebook, hvorefter du til sidst udfylde felterne med navn, telefonnummer og mail, så vi kan komme i kontakt med dig, hvis du er én af de heldige vindere.

Klik her for at deltage i konkurrencen!

Bemærk, at man skal være 18 år gammel for at deltage i konkurrencen.