Skønhedens guide til Champions League


Denne uge står i Champions Leagues tegn, men mens kampene for længst er analyseret til døde, er her en lidt anden tilgang til dem. Især som en service til de mere neutrale fans, hvis egne favorithold ikke er at finde blandt The Final Four.

Så vi vælger at gribe det lidt anderledes an – og skal på forhånd undskylde mange gange, hvis dette bliver opfattet som sexistisk. For det er bestemt ikke hensigten.

CL er nærmest en Supernova, der fuldstændigt overstråler alt andet fodbold.

Eller måske snarere en Supermodel blandt almindelige modeller.

At de to semifinaler i CL på forhånd er så hypede som sjældent set før, hænger muligvis sammen med, at de fire hold er dem, der har spillet det mest indbydende og tiltrækkende fodbold i denne sæson.

Det er fire hold man elsker – men af hver sin grund.

Hvor hovedparten af publikum til en Justin Bieber-koncert er teenagepiger, så består tilskuermassen til fodbold mestendels af mænd.

Og vi mænd har det som bekendt med at dreje hovedet efter smukke kvinder.

Så drenge: Hvis I endnu ikke har bestemt jer for, hvem af de fire hold I skal holde med – måske fordi det hold, I er fan af, IKKE er med – så er løsningen her:

Fodbold er Jogo Bonito – det smukke spil.

Så med lidt god vilje kan vi lave en – næsten – logisk kobling fra fodboldspillet til andre skønheder.

Luk øjnene og tænk på den drømmekvinde, der først falder jer ind.

De egenskaber hun besidder, overfører I til et af de fire hold – og I har fundet det, I skal holde med i de resterende kampe frem til CL-finalen på Wembley.

Hvis du er til den ustyrlige, uhåndterlige, type; hende den vilde, der fuldstændigt uimodståeligt kaster sin passion ud over verden – på den lidt uartige måde - så er du til en Mila Kunis, Denise Richards, Cameron Diaz, Angelina Jolie eller Pink.

Ja, så er du nok mest til Borussia Dortmund. Du er til vildskaben fra Ruhr. Til Die Gelbe Wand og de måske mest fanatiske fans i Europa. Til et mandskab, der for de fleste vedkommende, kommer fra Dortmund & omegn – tilsat en trio af polske landsholdsspillere. Et fantastisk kollektiv, en fantastisk fankultur – og en ustyrlig vildskab.

Men hvis du mere identificerer dig med den fyrige latino med de elegante bevægelser, eller hende, der bare får ”det” til at se let ud: En Audrey Hepburn – på en gang skrøbelig og nærmest ulideligt elegant - eller en Jessica Alba, Beyonce, Natalie Portman og naturligvis Shakira, jamen så er du til FC Barcelona.

Naturligvis er du fan af Barcelonas tiki-taka og den eminente Lionel Messi, der i denne sæson er og bliver forskellen på Barcelona - og Barcelona Light. En lille troldmand med en læderkugle: Elegant, ubesværet og legende let.

Så naturligvis holder du med Barcelona – der jo i øvrigt har ”Hr. Shakira” rendende rundt i forsvaret.

Er du derimod til de mere aristokratiske skønheder: En Sophia Loren, Penelope Cruz, Tyra Banks eller Christina Hendricks - og føler du dig i det hele taget tiltrukket af dem, der nok er overlegne og ”posh”, men som kan få enhver til at smelte, så er du til Real Madrid.

Dem, der er født til storhed, men som alligevel drister sig ned mellem os dødelige ind imellem.  Og vi accepterer deres storhed og skønhed ubetinget – for vi ikke har noget andet valg end at elske dem betingelsesløst.

Eller den sidste mulighed:

Til alle dem, der mest til de kolde, blonde skønheder: Kim Basinger, Claudia Schiffer, Gisele Bundchen, Heidi Klum eller Charlize Theron.

Det kan godt være, at du ikke vil – men der er bare noget insisterende, udefinerbart, som gør, at du ikke har andet valg end at underkaste dig hende.

Når hun griber dig i baghovedet mens hun hvisker: Elsk mig nu!

Det er drømmen om det perfekte, man ikke kan andet end at respektere. På samme måde som et fodboldhold, der i denne sæson har tromlet al modstand ned. En uimodståelig maskine, der har overvundet fordomme og nu har vundet så manges ubetingede kærlighed: FC Bayern München.

Et voilà! Så kan selv de neutrale fans vælge side i Champions League.

Hvis du har et forslag – eller mener at vi har overset en skønhed – kan du altid fange os på Facebook eller Twitter.