Spil på Champions League med Unibet!


Champions League vender tilbage med et brag næste uge! Kan Chelsea genvinde trofæet, eller vil store kanoner som Barcelona, Real Madrid og Manchester United få deres vilje?

Denne sæson tilbyder Unibet igen gode odds før og under kampene. Derudover vender vores store 0-0-forsikring tilbage (sidste år tilbagebetalte vi over 930.000 kroner til vores loyale brugere), hvor kunder får penge tilbage på alle tabte spil på Korrekt score, Halvleg/Fuld tid og Første/Sidste målscorer i den pågældende kamp!

FC Barcelona er markedets favoritter til at løfte trofæet denne gang med odds 3.40. Vinderne fra 2006, 2009 og 2011 forventes at skulle spille en stor rolle igen, men der er visse tvivlsspørgsmål om deres form, efter at deres yderst succesrige træner Pep Guardiola valgte at forlade posten efter sidste sæson.

Barcas ærkefjender Real Madrid har odds 5.00 på at vinde Champions League, og 1.90 på at nå til semifinalerne. Jose Mourinho er desperat efter at blive den første træner, der vinder tre Champions League-titler med tre forskellige klubber, efter at han nåede målet med FC Porto og Inter. For at gøre det skal han først gennem det, der bliver anset for at være den hårdeste gruppe nogensinde - med Borussia Dortmund, Manchester City og Ajax

Bagved de to spanske hold ligger Manchester United med odds 8.00 til at blive vindere af sin fjerde europæiske cup-titel. Med det spektakulære indkøb af Robin van Persie, der blev købt fra Arsenal (som har odds 20.00), forsøger Sir Alex Ferguson at genoplive sine succesrige år. Imens står stenrige Manchester City til odds 10.00 som vinder og 2.50 for at gå videre fra kvartfinalerne, mens Bayern München nåede til finalen sidste år og står til odds 12.50 på at vinde og 3.00, hvis de når semierne.

De forsvarende mestre fra Chelsea ligger til 14.00 på, at de chokerer alle og vinder igen, og nogle vil argumentere for, at London-klubbens hold er stærkere end sidste år på trods af tabet af Didier Drogba.

Unibets head of Sportsbook, Erik Bäcklund, siger:

"Selvom holdet har mistet sit ikon af en manager, er det stadig Barcelona, der er favoritter til at vinde titlen i år med 35 pct. af indskuddene, mens deres spanske rivaler Real Madrid følger tæt efter med 20 pct."

"De engelske klubber er ikke vildt populære hos kunderne, på trods af at det var et engelsk hold, der vandt sidste sæson. Personlig er jeg glad for Borussia Dortmund som outsider til odds 40.00, og det er en skam, at de er havnet i så svær en gruppe, for jeg regnede med, at de ville drille en del hold i år."

For flere odds: Tjek vores Champions League-side HER.

Og se og hør vores fodboldeksperter analysere denne sæsons Champions League-odds i The Unibet Football Show herunder!