Top-5 over Cristiano Ronaldos vildeste hovedstødsmålCristiano Ronaldo kan godt lide at bruge sit hoved - især i Champions League. Den portugisiske angriber har lavet syv hovedstødsmål i turneringen, hvilket kun er ét mindre end rekordholderen, Didier Drogba.

Ronaldo har odds 5.00 på at score med hovedet i tirsdagens returkamp mod Manchester United. Her får du hans fem vildest hovedstødsmål:
 

Man United vs. Chelsea - Champions League-finalen (2008)

Ronaldo fik sin sag for, da Wes Brown sendte et ambitiøst indlæg ind fra højrekanten. Men den næsten overmenneskelige angriber svæver op mod aftenhimlen, langt over Michael Essien, og pander bolden forbi Petr Cech. Ronny missede sidenhen sit spark i straffekonkurrencen, men fik alligevel sin første guldmedalje i Champions League. Får han endnu en til samlingen i år?


Roma vs. Man United - Champions League-kvartfinalen (2008)

Da Paul Scholes sender indlægget af sted, er Ronaldo slet ikke i billedet. Men mens Roma-forsvaret står og glaner, flyver CR7 gennem luften som en anden basketstjerne og banker et vigtigt udebanemål i nettet. Smask!


Portugal vs. Tjekkiet - EM-kvartfinalen 2012

Joao Moutinho formår på imponerende vis at undgå en tackling på højre fløj og krøller et indlæg over til den fjerneste stolpe. Ronaldo ser ud til ikke at kunne nå bolden, men tager fusen på sin modstander og placerer et uimodståeligt hovedstød op i nettaget. Dermed gik Portugal videre til EM-semifinalen.


Real Madrid vs. Barcelona - Copa del Rey-finalen (2011)

Angel di Maria spiller ét-to med Marcelo og sender et udsøgt indlæg ind til Ronaldo, der på en eller anden måde formår at heade bolden over i det fjerneste hjørne forbi en frustreret Joao Pinto. Manden, der skulle have dækket portugiseren op, når ikke engang at hoppe. Man begynder at få fornemmelsen af et deja-vu, ikke?


Real Madrid vs. Manchester United - Champions League-ottendedelsfinalen (2012)

Ronaldos seneste mesterværk er muligvis det bedste af alle. Patrice Evra spiller rollen som måbende back i denne forestilling. Franskmanden kan kun kigge på, mens Reals stjerne tårner sig op ved siden af ham. David De Gea har ikke en chance for at tage bolden, der tordner op i målhjørnet.


Hvis du tror, at Ronaldo igen kommer på vingerne mod sin tidligere klub tirsdag aften på Old Trafford, så kan du satse på, at han scorer på hovedstød her.