Dagens Spilforslag: Røde Stjerne jagter gruppespillet mod Lyngbys banemænd

Crvena Zvezda - også kendt som Røde Stjerne - kunne rejse fra Krasnodar med et godt udgangspunkt, og nu kræves blot en enkelt lille scoring, men kan serberne samtidig holde gæsterne fra scoring selv?

Unibet Medieligaen-finalisterne: Europa League-afslutning ender med målfest

Første runde af årets finale i Unibet Medieligaen afvikles onsdag aften, når Ajax møder Manchester United i Europa League. Læs, hvordan eksperterne Andreas Kraul og Flemming Toft spiller i finalen.

Zak Egholm: Mourinhos United-projekt står og falder med finalen i Stockholm

Eksperterne Zak Egholm og Jacob Hansen forudser en hård onsdag aften i Stockholm for Dolberg & Co. - en aften, der på mange måder kommer til at definere José Mourinhos tid i Manchester United, mener Zak.

Uniteds finalemodstander Ajax er et frisk pust i den europæiske elite

Ajax repræsenterer et frisk pust i Europa League, men har bygget sin succes på gamle principper. Hollænderne er på mange måder Manchester Uniteds modsætning, skriver Kristan Heneage.

Dagens Spilforslag: Lyon blæser til angreb i returkampen mod Ajax

Lyon har skelet til Ajax' udekamp mod Schalke og vil spille sin chance torsdag aften i Europa League, spår spilekspert Jacob Hansen, der satser på en hårdt spillet og målrig semifinale i det franske.

10 ting du skal vide før returkampen mellem Manchester United og Celta

Manchester United ligger i en gunstig position til at slå sig igennem til finalen i Europa League, når Celta Vigo kommer på besøg torsdag aften, og vi klæder dig på til kampen med 10 friske statistikker