Club Brugge gør arbejdet færdigt mod AaB


Som forudset var Club Brugge en for stor mundfuld for de forsvarende danske mestre fra AaB, og 1-3-nederlaget på hjemmebane gør chancerne for dansk avancement til ottendedelsfinalerne i Europa League forsvindende små inden returkampen på Jan Breydel Stadium torsdag aften. I den hjemlige liga har de blåsorte imidlertid dummet sig adskillige gange de senere uger, og AaB'ernes håb er, at det også kan ske i Europa.

Belgierne ligger ganske vist stadig nummer ét i Pro League, men forspringet til nummer to, Anderlecht, er blevet minimeret til et enkelt point, efter at Preud'hommes udvalgte nu har spillet tre ligakampe uden at vinde. Søndag tabte Brugge på udebane mod nummer tre, Gent, og i øjeblikket er det altså kun i Europa, at holdet lever op til det imponerende efterår.

AaB vandt derimod årets første ligakamp med 1-0 hjemme over Brøndby IF, og selvom der skulle en overtidsscoring af Anders Jacobsen, så kan det være sådan en succesoplevelse, som nordjyderne skulle bruge for at finde sig selv. Efter 1-3-nederlaget til Brugge i sidste uge er torsdagens gæster - de sidste danske repræsentanter i Europa i denne sæson - imidlertid klar over, at de fleste har dømt dem ude.

"Vi er ærgerlige over, at vi ikke fik et bedre resultat i torsdags hjemme på Nordjyske Arena, og vi er meget nøgterne omkring muligheden for videre avancement", siger AaB-træner Kent Nielsen til klubbens hjemmeside.

AaB'erne var trods sejren ikke imponerende mod BIF, og gæsterne får det svært torsdag aften i Brugge, hvor hjemmeholdet vil gøre alt for at revanchere sig foran egne fans efter et par meget skuffende resultater i ligaen. Kent Nielsen bliver desuden nødt til at have den kommende uges to kampe mod et stærkt Esbjerg-hold (først i Superligaen og derefter i DBU Pokalen) i baghovedet.

Vi tror ikke på rødhvide mirakler torsdag aften, hvor et solidt og offensivt stærkt hjemmehold gør det nødvendige og tager endnu en sejr over et dansk hold i Europa League (Brugge har tidligere i sæsonen givet både BIF og FC København tæsk). Endnu en 3-1'er er inden for sandsynlighedens grænser og giver odds 14.00.

Vi har dog på fornemmelsen, at begge hold på et tidspunkt i opgøret vil træde på bremsen i erkendelse af, at der ikke er mere at spille om, og derfor satser vi på en mere målfattig kamp end i den forgangne uge. Under 2.5 mål giver odds 1.94. Vores resultattip er 2-0 til hjemmeholdet, hvilket kaster odds 6.75 af sig.

Nicolai Larsen forventes at være tilbage i AaB-målet efter sygdom, men AaB må fortsat undvære Lukas Spalvis, Jakob Ahlmann og Donny Gorter.

1, X eller 2?
Sats på, at Club Brugge vinder kampen til odds 1.38

LÆS MERE: Følg vores blogdækning af Europa League!