Ed Malyons sikre spil: Napoli og Spurs sikrer sig sejre i Europa League i aftenMalaga gik hjem imod oddsene i går aftes, og i aften er det Europa Leagues tur til at give os nogle gode tilbud.

I de tidlige kampe er det nok Tottenhams tur til Athen, der er den mest attraktive mulighed. Spurs er ubesejret i syv kampe, men endnu vigtigere: De er begyndt at vinde kampe og har stået som sejrsherrer i fire ud af de seneste fem opgør. Eneste undtagelse var X'et mod et stærkt Lazio-hold.

Tottenham vil være fuld af selvtillid efter et fremragende resultat mod Manchester United, hvilket står i stærk kontrast til deres værter, Panathinaikos, der lige nøjagtigt befinder sig over nedrykningszonen i den græske liga.

Uden sejr i seks kampe er holdet, hvis problem ligger foran mål, hvor man kun har fundet vejen til nettet i to ud af de seks kampe. Holdet savner ikke kun kreativiteten fra Sotiris Ninis, der er smuttet, men også fra sidste sæsons åbenbaring Sebastian Leto, som endnu ikke spillet på grund af en skade.

Alt dette sammenholdt med Andre Villas-Boas' ønske om at vinde turneringen og spille med sine stærkeste 11 betyder, at Tottenham repræsenterer en god værdi til odds 1.82.

I de sene kampe ligger de mest interessante perspektiver i Eindhoven, hvor Napoli tropper op for at møde PSV på Philips Stadion.

Italienerne har været stabilt gode under Walter Mazzarri i de seneste par år, og selvom man har solgt Ezequiel Lavezzi til PSG i sommer, ser det ud, som om den tidligere stjerne fra Universidad de Chile Eduardo Vargas er parat til at fylde hans sko ud efter sit hattrick i premierekampen mod AIK.

Dick Advocaat er en træner med masser af rutine, men det er gået ned ad bakke på det seneste for de hollandske hold i de kontinentale turneringer.

PSV blev slået komfortabelt i Ukraine mod Dnipro, og selvom holdets form i ligaen er god, bliver dette en helt anden oplevelse for hollænderne. Det er svært at forestille sig, at de nedryder Napolis energiske, men solide 3-4-2-1, og odds 2.55 på Napoli på spillet, hvor uafgjort giver pengene tilbage, lyder rigtig fornuftigt.