Europa League: 10 ting du bør vide før Basel-Chelsea


10. Basel har aldrig mødt Chelsea i en betydende kamp, men har spillet fire gange mod engelske hold i de seneste to år. Her er det blevet til én sejr og to uafgjorte kampe, og hjemmeholdet har odds 2.80 på at vinde igen torsdag aften.

9. Chelsea har kun vundet én af sine seneste fire kampe, og Basel giver odds 1.52 på 1/X på dobbeltchancen.

8. The Blues har dog lavet fem mål i deres seneste to udekampe inklusiv en 3-0-sejr ude mod Fulham. Rafa Benitez & Co. har odds 2.45 på sejr.

7. Basel har spillet uafgjorte kampe med mål i fire af sine seneste fem kampe, og endnu en pointdeling torsdag kaster odds 3.30 af sig.

6. Fernando Torres har ikke scoret i Premier League siden december, men har lavet kasser i samtlige af sine seneste tre kampe i Europa. Angriberen har odds 3.20 som målscorer.

5. Marco Streller har banket 18 mål ind i denne sæson for Basel, men har ikke scoret i sine seneste tre kampe. Schweizeren er favorit som første målscorer til odds 6.75.

4. Begge hold spillede 2-2 søndag efter at være kommet foran. En gentagelse af de resultater giver odds 14.00.

Se højdepunkterne fra Basels 2-2-kamp mod Thun her:

3. Basel har scoret i 15 af sine seneste 16 hjemmekampe og har odds 1.33 på at score mod Chelsea.

2. Midtbanespilleren Ramires har ikke scoret på nogle af sine ni forsøg på mål i Europa League i denne sæson. Brasilianeren har odds 6.25 på at score i kampen.

1. Basel har scoret to mål i sine seneste tre hjemmebanekampe i Europa. I torsdagens opgør gives der odds 3.25 på under 1.5 mål.


Klik her for at spille på kampen mellem Basel og Chelsea hos Unibet