Europa League: 10 ting du bør vide før finalen Benfica-Chelsea


10. Chelsea og Benfica har kun mødt hinanden to gange tidligere, og det var i knockoutfasen af sidste sæsons Champions League. The Blues vandt 3-1 samlet og er da også favorit til at vinde onsdagens finale efter 90 minutter med odds 2.30.

9. Benfica har vundet to af sine seneste tre kampe og tabte 1-2 til de portugisiske ligarivaler Porto lørdag. De rødklædte har odds 3.20 som vinder onsdag aften.

8. Frank Lampard scorede åbningsmålet, da de to hold mødte hinanden sidst, og veteranen har lavet tre mål i sine seneste fire optrædener. Dermed har han rekorden for flest scorede mål i London-klubben med 203 kasser. Midtbanespilleren giver odds 4.00 som målscorer.

7. Benfica har scoret i alle sine seneste 27 kampe på nær én og har odds 1.35 på at score mindst én gang mod Chelsea.

6. Denne turnering er blevet afgjort efter straffespark i to ud af de seneste 13 finaler. Chelsea vandt Champions League-titlen på straffe sidste sæson og har odds 9.50 på at vinde efter samme procedure onsdag aften.

Se højdepunkterne fra Champions League-finalen her:

5. Fernando Torres’ seneste fem mål i Chelsea-trøjen er faldet i Europa League, og hvis den spanske angriber scorer i finalen, kan du få dine penge 3.30 gange igen.

4. Benfica-angriber Rodrigo Lima har scoret 20 mål i 39 kampe denne sæson inklusiv åbningsmålet i weekenden. Lima har odds 7.50 som målscorer.

3. Limas angrebspartner, Oscar Cardozo, har haft 16 skud på mål i denne sæsons Europa Leage og har scoret seks mål. Den store angriber har odds 7.00 som første målscorer.

2. Chelsea er ubesejret i otte kampe (seks sejre og to uafgjorte) og har scoret to mål eller flere i syv af disse opgør. Rafael Benitez' mænd har odds 5.50 på minimum at score tre mål onsdag aften i Amsterdam.

1. Enzo Perez har fået flere gule kort end nogen Benfica- eller Chelsea-spiller i Europa League i denne sæson (fire) og har begået 15 frispark. Midtbanespilleren har odds 3.25 på at få kort i finalen.


Klik her for at spille på finalen i Amsterdam hos Unibet

Klik her for at læse optakten til onsdagens finale