Europa League: 10 ting du bør vide før Tottenham-Inter


10. Tottenham og Inter mødes for tredje gang nogensinde blot tre år efter, de stødte sammen i Champions League-sæsonen 2010/11. Dengang vandt Spurs hjemmekampen, og London-holdet har odds 1.65 på at vinde igen i aften, torsdag.

9. Inter vandt dog kampen i Milano og har taget sejren i fire ud af sine seneste seks opgør. Den italienske storklub har odds 5.00 på at vinde mod Tottenham.

8. Spurs slog Inter 3-1 sidst, de to hold mødtes i november 2010. Kun tre af spillerne fra dengang startede på banen mod Arsenal i weekenden, og en gentagelse af resultatet giver odds 14.00.

7. Tottenham har vundet tre kampe i træk på White Hart Lane, og de hvidklædte englændere har ikke tabt i deres seneste 12 hjemmekampe (10 sejre, to uafgjorte). Spurs har odds 1.25, hvor du får dine penge tilbage i tilfælde af uafgjort.

6. Inter har scoret i sine seneste seks udekampe, og sker det igen torsdag aften, kan du få dine penge 1.48 gange igen.

5. Tottenhams Gareth Bale blev første målscorer mod Arsenal sidste uge. Det var waliserens 10. mål i otte kampe, og mod Inter har han odds 2.25 som målscorer og odds 6.00 på at score fra en position uden for feltet.


4. Javier Zanetti spillede samtlige 90 minutter, sidst de to hold mødtes, og torsdag aften optræder argentineren for 158. gang i Europa for Inter. Den 39-årige legende har bare scoret fem mål i de kampe og har odds 22.00 på at lave sit sjette mål mod Tottenham.

3. Der blev uddelt ét rødt kort og otte gule i to af de tidligere opgør mellem de to klubber. Endnu en udvisning giver odds 3.50.

2. Spurs har vundet tre og spillet én uafgjort på hjemmebane i Europa League denne sæson. Englænderne har odds 1.18 på 1/X på dobbeltchancen.

1. Tottenham har vundet sine seneste fem kampe, hvor holdet har scoret først. Spurs har odds 3.20 på at vinde og holde buret rent mod milaneserne.


Klik her for at spille på aftenens kamp mellem Spurs og Inter hos Unibet.