Europa League: 10 ting du skal vide før Asteras Tripolis-Tottenham


10. Tottenham slog Asteras Tripolis 5-1 i det omvendte opgør sidste måned og er ubesejret i Europa League efter tre gruppekampe. Spurs har odds 1.16 på at få point torsdag aften i Grækenland.

9. Spurs har vundet fire ud af de seneste seks kampe og scoret i hver eneste af de seneste ni. Englænderne har odds 1.70 på at besejre Asteras.

8. Asteras har kun tabt én ud af sine seneste otte kampe - 1-5-nederlaget på White Hart Lane. Værterne har odds 4.90 på at slå Tottenham.

LÆS MERE: Kan AaB gentage bedriften mod Dynamo Kiev torsdag aften? Vi varmer op til opgøret!

7. Det græske hold er rent faktisk ubesejret på eget græs hele denne sæson (6-2-0). Asteras har odds 2.10 på at få point torsdag aften på Dobbeltchancen.

6. Harry Kanes sejrsmål mod Aston Villa i søndags var angriberens ottende scoring i denne sæson. Kane har lavet fem kasser i Europa League og har odds 5.10 som første målscorer.

Se Erik Lamelas utrolige rabona-mål i Tottenhams 5-1-sejr over Asteras for to uger siden:

5. Erik Lamela scorede to gange for Tottenham mod Asteras i det omvendte opgør og har nu præsteret tre mål i sine fire seneste optrædener efter at have spillet 11 kampe uden at score. Lamela har odds 3.25 som målscorer.

4. Emmanuel Adebayor har kun scoret to gange for Tottenham i denne sæson og har et gennemsnit på blot 1,2 skudforsøg per kamp i Premier League og i Europa. Angriberen har odds 2.23 på at score.

LÆS MERE: Får FC København en vital sejr hjemme mod Club Brugge torsdag aften?

3. Asteras' angriber Jeronimo Barrales scorede det græske trøstemål i London og har dermed lavet fire sæsonmål. Asteras har odds 1.46 på at score.

2. Selvom holdet tabte 1-5 på White Hart Lane, så har Asteras fortsat flere skudforsøg per kamp i Europa League (15) end Spurs (10,7). Grækerne har odds 7.50 på at føre ved pausen og vinde kampen.

1. Kun tre pct. af Tottenhams målforsøg i Europa League er sendt afsted inde i det lille felt. Andros Townsend har odds 12.00 på at score fra en position uden for straffesparksfeltet.

LÆS MERE: Følg vores blogdækning af Europa League!