Europa League: 10 ting du skal vide før Besiktas-Tottenham


10. Tottenham og Besiktas spillede 1-1 i det omvendte opgør i oktober - en kamp, der bød på 24 afslutninger. Endnu en uafgjort torsdag aften i Tyrkiet giver odds 3.20.

9. Spurs har ikke vundet i de seneste to kamp, hvor englænderne heller ikke har scoret. Tottenham har odds 1.37 på heller ikke at vinde denne gang.

8. Besiktas er derimod inde i en stime på seks kampe som ubesejret og har endnu til gode at tabe i Europa i denne sæson. Tyrkerne har odds 2.40 på at vinde i Istanbul.

LÆS MERE: Kroner AaB et flot europæisk efterår med sejr i Portugal?

7. Besiktas har scoret to mål eller flere i hver eneste af sine seneste seks kampe. De sorthvide har odds 5.10 på at score over 2.5 mål.

6. Spurs har vundet tre af sine seneste fire udekampe 2-1 - inkluderet kampen mod Asteras i Europa League. Endnu en 2-1-sejr på fremmed græs giver odds 13.00.

Se højdepunkterne fra Tottenhams 1-1-kamp mod Besiktas i oktober:

5. Harry Kane har scoret på 50 pct, af sine chancer i Europa League, hvor han har lavet fem mål i gruppespillet. Kane har odds 3.65 på at score for gæsterne.

4. Den tidligere Chelsea- og Newcastle-angriber Demba Ba har scoret fem gange i Europa og otte gange i den bedste tyrkiske række. Ba har odds 4.60 som første målscorer.

3. Roberto Soldados hidtil eneste Europa League-mål i denne sæson blev sat ind i spanierens første optræden i kvalen mod AEL Limassol. Angriberen har kun lavet tre mål i sæsonen og har odds 7.00 på at score sidst.

2. Besiktas har scoret først i fem af sine seneste seks kampe og har odds 1.60 på at gøre det igen mod Tottenham.

1. Tottenham har ikke været bagud i Europa League i denne sæson, hvor London-klubben har scoret først i seks af sine syv gruppe- og kvalkampe. Gæsterne har odds 11.00 på at vinde begge halvlege.

LÆS MERE: Følg vores blogdækning af Europa League!