Europa League: 10 ting du skal vide før Tottenham-Asteras Tripolis


10. Tottenham har endnu ikke lukket mål ind i denne sæsons Europa League, hvilket kun syv andre hold har opnået. Englænderne har odds 1.87 på at vinde og holde målet rent mod Asteras Tripolis torsdag aften.

9. Spurs har har scoret ét mål i hver eneste af deres seneste fire kampe og har odds 6.25 på at vinde 1-0 hjemme i London over de græske gæster.

8. Asteras er ubesejret i sine seneste fem kampe (3-2-0) - klubbens bedste stime siden januar. Gæsterne har odds 11.00 på at slå Tottenham på White Hart Lane.

LÆS MERE: Har Ståle taktikken, der kan give FC København point i Brugge?

7. Asteras har med én undtagelse scoret i samtlige af sine 14 kampe denne sæson og har odds 6.00 på at score over 1.5 mål.

6. Christian Eriksen har scoret i sine seneste to kampe for Tottenham og har allerede noteret sig for tre kasser i denne sæson. Danskeren lavede 10 mål i sidste sæson og har odds 2.55 som målscorer.

Se Asteras besejre Mainz 3-1 i sommerens Europa League-kvalifikation: 

5. Harry Kane har scoret tre mål for Spurs i denne sæson og har desuden lavet tre kasser for det engelske U21-landshold. Angriberen har odds 6.50 på at lave mindst to mål.

4. Angriberen Facundo Parra har lavet to mål i Europa League i denne sæson, men hans seneste mål i den bedste græske række blev sat ind i september. Asteras har odds 9.50 på at score i begge halvlege.

LÆS MERE: AaB levnes ikke mange chancer på hjemmebane mod formstærke Dynamo Kyiv!

3. Tottenham har kun vundet to af sine seneste ni kampe, efter ellers at have begyndt sæsonen med fire sejre i træk. De hvidklædte har odds 1.30 på at vinde.

2. De to klubber har samlet spillet fire ud af de seneste 10 kampe uafgjort, og endnu en pointdeling i det indbyrdes opgør torsdag giver odds 5.20.

1. Tottenham har kun haft otte skudforsøg per kamp i Europa League i denne sæson, hvilket placerer klubben som nummer 45 ud af de i alt 48 hold i turneringen. 0-0 er pt. sat til odds 15.00.

LÆS MERE: Følg vores blogdækning af Europa League!