Europa League: 10 ting du skal vide før Tottenham-Fiorentina


10. Tottenham og Fiorentina har aldrig mødt hinanden, men Spurs har en 4-4-3-statistik mod italienske klubber i Europa og har odds 2.25 på at vinde torsdag aften i London.

9. Tottenham har aldrig tabt en hjemmekamp mod en italiensk klub og slog senest Inter 3-0 i samme turnering i 2013. Hjemmeholdet har odds 1.35 på heller ikke at tabe denne gang.

8. Fiorentina vandt dog fire af sine seks Europa League-gruppekampe i efteråret og har odds 3.10 på at tage sejren.

7. Serie A-klubben har vundet tre kampe i træk og er ubesejret i otte - Violas bedste stime siden januar sidste år. Gæsterne har odds 1.62 på ikke at tabe.

6. Spurs’ 2-3-nederlag til Liverpool sidste weekend er klubbens blot tredje nederlag, siden Europa League-gruppespillet stoppede tidligt i december. Mauricio Pochettinos udvalgte har odds 6.50 på at vinde begge halvlege.

Se målene fra Tottenhams nylige 2-1-derbysejr over Arsenal:

5. Fiorentina har vundet eller fået uafgjort i alle kampe på nær én, hvor holdet har scoret i denne sæson. Italienerne har odds 6.40 på at vinde uden at lukke mål ind.

4. Fiorentina-angriber Khouma Babacar har scoret otte mål for Firenze-klubben i denne sæson, men kun én gang i Europa League. Han har odds 1.20 på ikke at score.

3. Spurs-bomberen Harry Kane har lavet 23 kasser i sæsonen, hvoraf de syv er sat ind i Europa League. Kane har desuden lavet fem mål i sine seneste tre kampe og har odds 5.30 på at score først.

2. Fiorentina havde i gennemsnit 17 skudforsøg per kamp i gruppespillet, mens Tottenham lå nede på 11,7. Gæsterne har odds 2.85 på at score over 1.5 mål.

1. Mario Gomez har endnu sit første Europa League-mål til gode for Fiorentina, selvom angriberen har haft 10 skud på mål. Den tyske landsholdsspiller har odds 6.50 som første målscorer.

LÆS MERE: Følg vores blogdækning af Europa League!