Europa League: 10 ting du skal vide før Sheriff Tiraspol - Tottenham


10. Tottenham har vundet samtlige fire kampe i denne sæsons Europa League og har endnu ikke indkasseret så meget som ét mål. Englænderne har odds 1.28 på at vinde over Sheriff Tiraspol.

9. Klubben fra det nordlige London har i det hele taget vundet sine seneste fire udekampe - også uden at lade modstanderne score. Spurs har odds 1.88 på at vinde og holde buret rent.

8. Tiraspol er imidlertid inde i en vild stime af 14 kampe uden nederlag, der går helt tilbage til en Champions League-kvalkamp mod Dinamo Zagreb den 7. august. Tiraspol har odds 9.00 på at hente en overraskende sejr torsdag.

7. Klubben fra Moldova har vundet seks hjemmekampe i træk siden nederlaget til Zagreb og har blot indkasseret to kasser i den periode. Hjemmeholdet har odds 3.30 på at vinde eller spille uafgjort på dobbeltchancen.

6. Tiraspol har vundet én og spillet tre kampe uafgjort i Europa League i denne sæson. Holdet ligger nummer to i Gruppe K efter Tottenham. Torsdagens kamp har odds 5.20 på at ende med en pointdeling.

5. Andros Townsend scorede sit andet mål i tre kampe for klub og landshold søndag. Den 22-årige fløjspiller har odds 4.50 på at score igen torsdag.

4. Jermain Defoe har lavet fem mål i tre europæiske kampe i denne sæson og har ikke scoret for Tottenham siden sit mål i Anzhi for tre uger siden. Angriberen har odds 7.00 på at blive dobbelt målscorer.

Se højdepunkterne fra Tottenhams 2-0-sejr over Anzhi her:

3. Tiraspol-bomberen Ricardinho har i gennemsnit to skud på mål per kamp i Europa i denne sæson, og han scorede sit holds hidtil eneste mål i gruppespillet mod Tromsø. Alle Tiraspol-spillere har odds 2.10 på at komme på tavlen torsdag.

2. Spurs har scoret først i 11 ud af 13 kampe i denne sæson og har ikke tabt én kamp, når holdet er kommet foran. Englænderne har odds 3.10 på at vinde begge halvlege.

1. Efter Jermain Defoe (fem) har midtbanespilleren Sandro haft næstflest skud på mål for Tottenhm i gruppespillet (to). Sandro har odds 9.50 på at score torsdag aften.


Klik her for at spille på Europa League hos Unibet!