Europa League: 10 ting du skal vide før Swansea - Valencia


10. Swansea slog Valencia 3-0 og havde en boldbesiddelse på 69,4 pct. på Mestalla (se videoen herunder). The Swans har odds 2.20 på at vinde igen torsdag aften.

9. The Swans havde 19 skudforsøg mod Valencias fem den aften. At begge hold scorer, har odds 1.87. 

8. Valencia har tabt sine seneste to kampe, men har vundet to ud af tre på fremmed græs. Spanierne har odds 3.35 på sejren.

7. Den spanske storklub har haft flere forsøg inden for rammen end noget andet hold i Europa League (30). Valencia har odds 1.45 på at score.

6. Swansea har spillet uafgjort i sine seneste tre hjemmekampe og har kun vundet fire gange på Liberty Stadium hele sæsonen. Endnu et X har odds 3.35.

5. Halvdelen af Wilfried Bonys 10 kasser for Swansea er scoret i Europa i denne sæson. Swansea har odds 3.25 på at vinde uden at indkassere mål torsdag aften.

4. Alvaro Vazquez har derimod endnu sit første Swansea-mål til gode efter ni optrædener i denne sæson. Sidst han scorede, var i februar, da Getafe tabte 1-6 til Barcelona. Waliserne har odds 4.00 på ikke at komme på tavlen.

3. Michael Laudrups hold fik i weekenden sin første sejr i fem kampe, da holdet vandt 2-1 over Fulham. Endnu en 2-1-sejr torsdag giver odds 9.50.

2. Swansea har indkasseret sene udligninger i sine seneste to Europa League-kampe (begge mod Kuban Krasnodar). Swansea har odds 14.00 på 1/X på Halvleg/Fuldtid. 

1. Valencia har scoret sidst i tre af sine seneste fire opgør og har odds 2.20 på at gøre det endnu en gang på Liberty Stadium, hvor der er kickoff klokken 21:05.


Klik her for at spille på Europa League hos Unibet!
 

Klik her for at læse artiklen 10 ting du skal vide før Tromsø - Tottenham!