Europa League: 10 ting du skal vide før Tottenham - Sheriff Tiraspol


10. Tottenham har spillet sine seneste to kampe uafgjort og er dermed ubesejret i de seneste fem. Spurs har odds 1.10 på at besejre Tiraspol torsdag aften hjemme i London. 

9. Spurs vandt det omvendte opgør 2-0 i Moldova (se videoen herunder) - tredje gang i de seneste fem kampe hvor englænderne har lavet to mål. En gentagelse af dét resultat giver odds 8.00.

 

8. Jermain Defoe lavede sit ottende sæsonmål i alt og sit fjerde i Europa i dén kamp. Den engelske landsholdsspiller har odds 8.00 på at lave minimum tre mål torsdag.

7. Sheriff har vundet sine to kampe siden nederlaget til Tottenham og har scoret tre mål i hver kamp. Gæsterne har odds 1.96 på at score på White Hart Lane. 

6. Holdet fra Moldova er ubesejret i otte udekampe (5-3-0) og har odds 7.00 på at vinde eller få uafgjort på Dobbeltchancen. 

5. Jan Vertonghen scorede sit første mål for Tottenham i 20 kampe, da de to klubber mødtes sidst - en måltørke der gik helt tilbage til Tottenhams 2-1-sejr over Swansea i marts. Forsvarsspilleren har odds 4.40 på at komme på tavlen igen. 

4. Efter Defoe har midtbanespillerne Sandro og Lewis Holtby lavet næstflest skud på mål i Tottenhams Europa League-kampagne (to hver). Sandro har odds 7.50 som målscorer, mens Holtby ligger på 3.50. 

3. Sheriff har kun scoret én gang i tre Europa League-kampe denne sæson, og det var, da Ricardinho udlignede sent i kampen mod Tromsø i sidste måned. Sheriff har odds 1.73 på ikke at score. 

2. Inden 0-0-kampen mod Everton i weekenden havde Spurs scoret først i fire kampe i træk. Hjemmeholdet har odds 1.63 på at vinde uden at indkassere mål torsdag. 

1. Begge hold havde 10 forsøg på mål, da de mødtes i Moldova. Scorer begge mandskaber, kan du få din indsats 2.06 gange igen.


Klik her for at spille på Europa League hos Unibet!