Europa League: 10 ting du skal vide før Tromsø - Tottenham


10. Tottenham rejser til Tromsø med to nederlag i træk i bagagen - det er ikke sket siden marts. Englænderne har odds 9.40 på at tabe til nordmændene torsdag aften. 

9. Spurs har vundet alle sine fire gruppekampe i Europa League i denne sæson og er allerede klar til knockout-fasen. 2-tallet i Norge giver odds 1.32. 

8. Spurs slog Tromsø 3-0 i det omvendte opgør i september (se videoen herunder) og holdt deres modstander nede på blot to skud forbi mål i hele kampen. Tottenham har odds 7.50 på at vinde 3-0 igen.

7. Torsdagens kamp er allerede Tromsøs 13. i Europa i denne sæson. Nordmændene har kun undgået at tabe i fem af disse opgør og har odds 3.30 på 1/X på Dobbeltchancen 

6. Jermain Defoe blev dobbelt målscorer allerede i første halvleg, sidst de to klubber mødtes på White Hart Lane. Angriberen er Tottenhams all-time-topscorer i Europa med 23 kasser og har odds 1.96 på at score igen torsdag aften. 

5. Tromsø har ikke vundet i sine seneste fem kampe og har kun lavet tre mål i den periode. Nordmændene har odds 9.50 på at score i begge halvlege.

4. Topscorer Zdenek Ondrasek har lavet otte mål i 29 optrædener for Tromsø i 2013. Tjekken har odds 6.50 på at score torsdag. 

3. Tromsø har kun haft tre forsøg på mål i fire Europa League-gruppekampe. Spurs har odds 1.75 på at vinde begge halvlege.

2. Spurs har scoret først i seks af deres 10 hjemmekampe i denne sæson og har odds 1.23 på at score sidst torsdag. 

1. Der har været 18 gange clean sheet i 20 kampe, som Tottenham har spillet i denne sæson, og London-klubben kan bryste sig af de 13. Du får odds 2.20 på, at begge hold scorer torsdag aften.


Klik her for at spille på Europa League hos Unibet!