Europa League: Esbjerg tager tyren ved hornene mod angrebshidsige Salzburg


Esbjerg 3.30 Uafgjort 3.40 Red Bull Salzburg 2.05 (Kickoff torsdag 21:05)


Der var umiddelbart lagt op til en tæt og relativt uforudsigelig gruppe, da Esbjerg kom op af bowlen og havnede i Gruppe C i Europa League sammen med svenske Elfsborg, østrigske Salzburg og belgiske Liège.

Ud over flotte sejre i første runde er både EfB og Salzburg kommet flot i gang i de hjemlige ligaer, hvor klubberne ligger henholdsvis nummer to og ét. Elfsborg ligner efter 0-4-nederlaget til Salzburg gruppens prygelknabe, mens Liège nok vil komme til at slås med danskerne og østrigerne om avancement.

Salzburg-klubben, der i 2005 blev opkøbt af Red Bull og derefter skiftede navn, vandt i weekenden hele 8-1 på hjemmebane over Wiener Neustadt fra den nederste halvdel af den bedste østrigske række. 24-årige Alan lavede fire af målene og ligner en mand, EfB skal holde et vågent øje med.

På Red Bull-holdet finder vi også den talentfulde norske midtbanespiller Valon Berisha, der for ikke så længe siden blev rygtet til Superligaen og FC København.

Klubbens spanske anfører, Jonathan Soriano, er en tredje spiller, som vestjyderne skal forsøge at tøjle torsdag aften. Offensivspilleren har lavet 11 mål i ligaen og sparker også straffespark for Salzburg. Den 28-årige profil scorede tre gange i kampen mod Elfsborg.

33 mål i 10 ligakampe taler i forvejen sit eget sprog om et angreb, der sprudler for tiden. Bundholdet RZ Pellets WAC viste dog for halvanden uge siden, at Salzburg er mulig at snakke med, da outsiderne fik 2-2 i Salzburg.

Sejren over Liège gav Niels Frederiksen & Co. tro på tingene, og på en god dag er der ikke det hold i gruppen, som de blåhvide vestjyder ikke kan slå. Søndag smadrede EfB SønderjyskE 4-1 på hjemmebane, og bortset fra et par blundere i forsvaret lignede EfB et hold, der topper i øjeblikket.

Et point vil som udgangspunkt være til at leve med for danskerne mod en ganske kompetent modstander, og det er da også det, vi satser på til odds 3.30. Overvej desuden et spil på over 3.5 mål til odds 2.85 i en kamp mellem to hold med massevis af offensivt krudt.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.30


Klik her for at spille på Europa League hos Unibet