Europa League: Fiorentina gør rent bord mod rumænere


Fiorentina 1.25 Uafgjort 5.65 Pandurii Târgu Jiu 9.50 (Kickoff torsdag 21:05)
 

Fiorentina vil gøre alt for at lukke regnskabet i Europa League torsdag aften. Tre sejre i tre kampe garanterer dog mere eller mindre Viola avancement til forårets knald-eller-fald-kampe. De rumænske gæster kommer til Firenze som gigantiske outsidere, men udeholdet vil naturligvis forsøge at slå til på kontraangreb i løbet af de 90 minutter.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Montella skifter ud på en del pladser med tanke på de udfordringer, der venter hjemme i Serie A. Pizarro er i karantæne, og den unge Matos, der kom på tavlen mod Pacos Ferreira, erstatter Giuseppe Rossi i angrebet. Ved siden af det brasilianske stortalent spiller Iakovenko.

Panduriis træner, Pustai, der ud over at være poet også er matematikprofessor, stiller i en 4-2-3-1-formation med Eric som trequartista bag ved den litauiske spydspids Matulevicius.
 

Form

Fiorentina har som skrevet vundet de tre første kampe i Europa League og kan derfor tillade sig at se det hele lidt fra oven. Derudover kommer Montellas tropper lige fra en vild 4-2-sejr over ærkerivalen Juventus i den hjemlige liga, og det har naturligvis givet hele klubben et stort boost, der dog kan resultere i en smule tabt fokus og mental energi i torsdagens kamp.

Pandurii vandt senest overbevisende 6-1 over Botosani, men i Europa League er det kun blevet til ét point efter to kampe.
 

Seneste indbyrdes opgør

De to klubber har aldrig mødt hinanden før. Sidst Fiorentina mødte et rumænsk hold, var i Champions Leagues gruppespil i 2008/09, da Viola spillede uafgjort på eget græs mod storklubben Steaua, hvorefter italienerne vandt 1-0 i Bukarest takket være en scoring fra Gilardino.
 

Odds & vurdering

Værterne er storfavoritter med odds 1.25, mens udesejren til Pandurii giver 9.50. Vi satser på 1-tallet og rent bur til Montellas defensiv til odds 1.85.


Klik her for at se alle de spændende Unibet-odds på Europa League!